AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Gündem 5.02.2024 12:23:00 0
AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Afyonkarahisar Belediyesi Şubat ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek Başkanlığında yapıldı.

28 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısı öncesi alınan kararların hayırlı olmasını temenni eden Başkanımız Mehmet Zeybek, meclis üyelerine teşekkürde bulundu. Meclis üyeleri ile birlikte uyum içerisinde çalıştıklarını vurgulayarak sözlerine başlayan Başkanımız Zeybek, “5 yıllık birlikte çalıştığımız, ilimizin gelişmesi kalkınması için müşterek kararlar aldığımız meclis toplantımızın sondan bir önceki toplantısı. Bugüne kadar çok uyumlu bir meclis çalışması gerçekleştirdik. Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 

Aldığımız kararlar mutlaka ilimizin ve ülkemiz menfaatine kararlardır. 

Aldığımız kararların birçoğunu da İttifak ile aldık. Bundan dolayı ben tekrar sizlere ve aldığımız kararları uygulayan Belediye çalışanlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Bu birliktelikte biz seçime girerken 37 projeyle çıkmıştık halkımızın karşısına. 70’in üzerinde projeyi gerçekleştirerek, rekor seviyede Afyonumuzun tanıtımına katkıda bulunduk” dedi.

"ZOR BİR DÖNEM GEÇİRDİK"

“Siyaset bir nasip meselesidir” diyen Başkan Zeybek şöyle konuştu; “Belediye Başkanlığı nasip meselesi. Ben her zaman siyasi hayatımda şunu söylemişimdir; ‘Kadere inananın kederi olmaz’ Takdiriilahî de yazıldıysa hiç kimsenin bunu değiştirmesi mümkün değil yazılmasa da kimsenin bunu yerine getirmesi gene mümkün değil.

 Beş yıllık bu süreci halkımızın teveccühü ile bize bir emanet yüklediler. Bu emaneti hep birlikte el ele vererek zorlukları aşarak göğüsledik. 

Zor bir dönem geçirdik. Belki de bizim dönemimiz kadar zor bir dönem geçiren bir ikinci bir dönem olmamıştır diye düşünüyorum.

 Çünkü 2019 - 2022 yıllarında ciddi bir ekonomik kriz. 2021’de ciddi bir pandemi. 2023’te 11 şehrimizi etkileyen büyük bir deprem felaketi yaşandı. 

Yerel seçim için birçok arkadaşımız aday.

 Halkımızın takdiri, teveccühü. Kimi seçerler ise göreve o gelecek. Ben başarılar diliyorum,

 Allah yardımcıları olsun. İnanıyorum ki o arkadaşlarımız da ilimize ciddi katkılar sunacak.” 

Bir önceki toplantıya ait tutanak özetinin oylanması ile başlayan mecliste komisyonlardan gelen raporlar görüşüldü. Gündem maddeleri oylamaya sunuldu, karara bağlandı. Toplantı Mart ayı meclis toplantısının 1 Mart Cuma günü saat 18:00’da yapılması kararlaştırılması ardından son buldu.


Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °