“Afyonkarahisar eşsiz güzelliklerle dolu”

Afyonkarahisar Güzelliklerle Dolu

Gündem 27.04.2023 15:46:00 0
“Afyonkarahisar eşsiz güzelliklerle dolu”

 

 

MCG Marble Hotel Genel Müdürü Mehmet Şahin GÜN FM’de Turizm Saati programına konuk oldu. Şahin ilimizin hem tarihi hem de turistik açıdan eşsiz güzellikleri barındırdığını kaydetti.

“Afyonkarahisar’ın kalbinde yer alan MCG Marble Hotel 114 oda, 270 yatak kapasitesi ile misafirlerine hizmet vermektedir” diyen Şahin, “Yine bünyemizde bulunan teras restaurantımız Afyonkarahisar’ın eşsiz kale manzarası ve gastronomi mutfağı sayesinde lezzetli menüleriyle yemeklerinizi daha keyifli hale getiriyor. Herkesi bekliyoruz” diye konuştu.

Afyonkarahisar termalin başkenti

Afyonkarahisar’ın termalin başkenti olduğunu söyleyen Şahin, “Afyonkarahisar, çeşitli mineral içeren termal kaynakları, insanların binlerce yıldır şifa buldukları, dünyanın en zengin havzalarından birisidir. Tarihin eski döneminden itibaren kaplıcaları ile şifa dağıtan kenttir.

 Toksinlerden kurtulmanın en güzel yolu olan termal tatil; mevcut sağlık sorunları ve şifa için kullanılmasının yanı sıra, beden ve ruh sağlığını korumak, koruyucu sağlık uygulamaları açısından da oldukça faydalıdır. 

Pek çok hastalık için doğrudan ya da destek amaçlı olarak kullanılan termal tedavi çeşitlerinin tamamı Afyonkarahisar'da uygulanmaktadır” dedi.


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °