Afyonkarahisar’a Kocatepe Hayvan Hastanesi açıldı

Afyonkarahisar’a Kocatepe Hayvan Hastanesi açıldı

Gündem 20.03.2024 14:32:22 0
Afyonkarahisar’a Kocatepe Hayvan Hastanesi açıldı
Afyonkarahisar'da hayvan sağlığına yönelik önemli bir hizmete daha kavuştu. Kocatepe Hayvan Hastanesi düzenlenen törenle açıldı.

Açılışa, Tarım ve Orman Bakanı ile birlikte bakan yardımcıları, milletvekilleri, belediye başkanı, üniversite rektörleri, ilgili genel müdürler, meclis başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Törenin önemli konukları arasında Tarım ve Orman Bakanı, il valisi, bakan yardımcıları ve milletvekilleri bulunurken, açılışın gerçekleştiği yerel idareciler, eğitim ve sağlık alanındaki yöneticiler de törende yerlerini aldılar. Ayrıca üniversitenin akademik ve idari kadrosu, il müdürlükleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve öğrenciler de açılışa katılanlar arasındaydı.

Bu yeni hastane, modern donanımı ve uzman kadrosuyla bölgedeki hayvanların sağlık ihtiyaçlarını karşılamaya hazırlanıyor. Açılış, hayvan sağlığı ve refahına verilen önemin bir göstergesi olarak değerlendirilirken, hastanenin özellikle eğitim kurumlarıyla iş birliği içinde çalışacağı belirtiliyor. Açılış töreni sırasında yapılan konuşmalarda hayvan sağlığının önemine vurgu yapıldı ve hastanenin bölge hayvancılığına katkıları anlatıldı.


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °