Afyonkarahisar'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı.

Afyonkarahisar'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı.

Gündem 19.05.2023 17:04:00 0
Afyonkarahisar

Afyonkarahisar'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları gerçekleştirildi. Kutlama programı Kocatepe Parkı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başladı. Çelenk sunma törenine İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve diğer protokol üyeleri ile birlikte birçok idareci, öğretmen ve öğrenci katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından çelenk sunma programı sona erdi. Daha sonra kutlama programı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda devam etti. Programa Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve Eşi Sayın Dr. Selim Yiğitbaşı, Milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan ve Burcu Köksal, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Osman Alp, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Karakaş, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Nurullah Okumuş, Vali Yardımcısı Uğur Kolsuz, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve birçok diğer protokol üyesi, idareci, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

Kutlama programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu'nun konuşmasının ardından, 19 Mayıs için yapılan şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Daha sonra Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi okundu. Program Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapılan çalışmaların görsel tanıtımlarının izlenmesi ve tören geçişi ile sona erdi.


Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °