Afyonkarahisar'da 19 Mayıs'ta Satranç Turnuvası düzenlendi.

Afyonkarahisar'da 19 Mayıs'ta Satranç Turnuvası düzenlendi.

Spor 22.05.2023 11:40:31 0
Afyonkarahisar
Çiğiltepe Spor Salonu'nda gerçekleşen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Satranç Turnuvası, 141 sporcunun katılımıyla başarılı bir şekilde tamamlandı. Afyonkarahisar'da çeşitli spor müsabakalarının kutlandığı bu özel günde, Satranç branşında yarışan sporcular heyecanlı bir mücadele sergiledi. Açık kategoride Ege Tatlıoğlu birinci, 12 yaş ve altı kategorisinde Ahmet Efe Yiğit birinci, 10 yaş ve altı kategorisinde Mustafa İsmet Oruç birinci, 8 yaş ve altı kategorisinde ise Emir Rüzgar Gürpınar birinci olarak kürsüye çıktı.

Son karşılaşmaların ardından düzenlenen ödül töreninde, şampiyon olan sporcular madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından takdim edildi. İl Müdürü Kasapoğlu, derece alan tüm sporcuları tebrik etti.

Bu spor müsabakaları, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleştirildi ve Afyonkarahisar'daki çeşitli spor etkinlikleriyle devam ediyor. Toplam 141 sporcunun katıldığı Satranç Turnuvası, gençler arasında spor kültürüne destek olmak amacıyla düzenlenen bir etkinlikti.

Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °