Afyonkarahisar'da 3. Modifiyeli Araçlar Festivali düzenlendi.

Afyonkarahisar'da 3. Modifiyeli Araçlar Festivali düzenlendi.

Gündem 11.06.2023 16:16:00 0
Afyonkarahisar

Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen "3. Karahisar Modifiyeli Araçlar Festivali" büyük bir katılımla gerçekleşti. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in ev sahipliği ve Afyonkarahisar Modifiyeli Araçlar Derneği'nin organizasyonuyla gerçekleşen festival, dört bir yanından 2 bin 500 modifiye araç tutkununun katılımıyla gerçekleştirildi. Festivalde buluşan modifiyeli araç severler, ses sistemlerini sergiledi ve dj performanslarıyla eğlendi. Festival kapsamında yerli ve milli gururumuz TOGG'un katılımıyla drift gösterileri gerçekleştirildi.

Festivalin ilk gününde Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ile birlikte yer aldı. İki gün süren festivalde gençler, heyecan dolu dakikalar yaşadı. Drift gösterileri sırasında adrenalin dozu yüksek anlar yaşandı. Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, ilk kez drift yapmanın heyecanını yaşayarak "Çok güzel bir heyecandı benim için. Kaptanlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, festival kapsamında yaptığı konuşmada, gençlerin festival taleplerini geri çevirmediklerini belirterek, "Bu kadar fazla katılım olacağına açıkçası ihtimal vermemiştim. Gençlerimizden gelen talebi bugüne kadar hiç geri çevirmedik. Yine gençlerimiz istedi, biz yaptık. 2019'dan bu yana şehrimizi festivaller şehri haline getirmek için çalışıyoruz" dedi.

Festivalde gerçekleştirilen drift gösterileri ve diğer etkinliklerle birlikte Afyonkarahisar, motorsporları, gastronomi ve diğer festivallerle adını duyuran bir 'marka şehir' olmaya devam ediyor.


Çarşamba 19.5 ° / 6.4 °
Perşembe 18.9 ° / 7 °
Cuma 26 ° / 11.3 °