Afyonkarahisar'da BBP İl Başkanı Süleyman Çağlar, İl Müftülüğü'ne nezaket ziyaret.

Afyonkarahisar'da BBP İl Başkanı Süleyman Çağlar, İl Müftülüğü'ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Gündem 29.12.2023 12:34:56 0
Afyonkarahisar
Afyonkarahisar'da Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Süleyman Çağlar liderliğindeki bir heyet, Afyonkarahisar İl Müftülüğü'ne nezaket ziyaretinde bulundu. İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, BBP heyetini samimi bir şekilde ağırlayarak bu önemli ziyaretin anlamlı olduğunu belirtti.

İl Müftüsü İmamoğlu, BBP İl Başkanı Süleyman Çağlar ve beraberindeki heyetle makamında bir araya geldi. Görüşme sırasında, şehrin dini ve sosyal yaşamıyla ilgili konuların yanı sıra, farklı kesimlerle olan iletişimin ve toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesi konularında fikir alışverişi yapıldı.

Ziyaretin sonunda BBP İl Başkanı Çağlar, İl Müftüsü İmamoğlu'na görevinde başarılar dileyerek Afyonkarahisar'a hizmet için yapacakları çalışmalara desteklerini ifade etti. Her iki taraf da ilin manevi ve kültürel birlikteliği için karşılıklı hoşgörü ve anlayış içinde hareket etmenin önemine vurgu yaptı.

İl Müftüsü İmamoğlu, BBP heyetine yönelik teşekkürlerini sunarak bu sıcak ve yapıcı sohbetin ilin sosyal ve manevi meselelerine yönelik ileriye dönük projelerin hayata geçirilmesi adına olumlu bir adım olduğunu belirtti. #Afyonkarahisar #BBP #İlMüftülüğü #Hoşgörü

Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °