Afyonkarahisar'da CHP, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü'nü özel etkinliklerle kutladı.

Afyonkarahisar'da CHP, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü'nü özel etkinliklerle kutladı.

Gündem 10.12.2023 19:34:36 0
Afyonkarahisar
Afyonkarahisar'da 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı tarafından özel bir etkinlikle anıldı. Eşitlik ve adaletin savunucusu olan CHP, insan haklarının tüm bireyler için eşit derecede önem taşıdığına dikkat çekerek bu önemli günü, çeşitli aktivitelerle gündeme getirdi.

CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programa, partililer, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katılım gösterdi. İl Başkanı tarafından yapılan açıklamada, "İnsan hakları, demokrasimizin temeli ve toplumsal barışımızın güvencesidir. Her bireyin eşit haklara sahip olduğu bir dünya için çalışmaya devam edeceğiz" ifadesine yer verildi.

Program kapsamında, insan hakları konusundaki farkındalığı artırmak amacıyla broşürler dağıtıldı ve konuşmalar yapılara vatandaşların bilinçlendirilmesi hedeflendi. CHP'nin insan haklarına verdiği önemi vurgulayan etkinliklerde, adalet, eşitlik ve özgürlük temaları üzerinde duruldu.

CHP İl Başkanlığı, bu anlamlı gün vesilesiyle tüm insanların temel hak ve özgürlüklerini koruma ve geliştirme taahhüdünü yineleyerek, insan hakları mücadelesinde kararlılıkla mücadele edileceğini belirtti. Afyonkarahisar ilinde düzenlenen bu anma etkinlikleri, insan haklarına duyulan saygının altını çizme amacını taşıyor ve bölgedeki toplumsal bilinci güçlendirme gayreti içinde.

#Afyonkarahisar #CHP #insanhakları #eşitlik #adalet

Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °