Afyonkarahisar'da CHP Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldı, Yeni Dönem Başladı

Afyonkarahisar'da CHP Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldı, Yeni Dönem Başladı

Gündem 7.04.2024 12:40:13 0
Afyonkarahisar
Afyonkarahisar'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin il ve ilçe düzeyindeki temsilcileri, yeni seçilen İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyelerinin mazbata teslim törenine katıldı. Parti yetkilileri, mazbatalarını alarak resmi görevlerine başlayan üyelere başarılar diledi.

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı, törende yaptığı konuşmada, kente hizmet etmek üzere seçilen meclis üyelerinin, istişare ve halkın görüşleri doğrultusunda şehrin yönetiminde aktif rol alacaklarını vurguladı. İl Başkanı, üyelerin kente değer katacak projeleri hayata geçirecekleri konusunda tam bir inanç içerisinde olduğunu ifade etti.

Kente dair planlama ve uygulamalarda demokratik yaklaşımların ön plana çıkacağını belirten İl Başkanı, tüm meclis üyelerine sorumluluk aldıkları görevlerinde başarılar temennisinde bulundu. Meclis üyelerinin, Afyonkarahisar'ın geleceğine yönelik önemli adımlar atacaklarını ve şehrin gelişimini hızlandıracak projeler geliştireceklerini dile getirdi. Yeni dönemde Afyonkarahisar'ın istişare kültürü ile yönetileceğine vurgu yaparak, şehrin ortak aklın ürünü kararlarla ilerleyeceğini belirtti.

#Afyonkarahisar
#CHP
#mazbatateslimtöreni
#meclisüyeleri
#şehiryonetimi
#başarı
#gelişim

Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °