Afyonkarahisar'da düzenlenen Genç Erkekler Futsal Müsabakaları Heyecanlı Geçti

Afyonkarahisar'da düzenlenen Genç Erkekler Futsal Müsabakaları Heyecanlı Geçti

Spor 21.02.2024 15:37:34 0
Afyonkarahisar
Afyonkarahisar'da düzenlenen Genç Erkekler Futsal müsabakaları büyük bir heyecana sahne oldu. Müsabakalar, Okul Sporları faaliyetleri kapsamında Tınaztepe Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Dereceye giren takımlar ödül töreniyle kupa ve madalyalarını aldı.

Özel Yavuzoğlu Anadolu Lisesi turnuvanın birincisi oldu. Kamil Miras Anadolu Lisesi ikinci, Ali Çağlar Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu. Spor Lisesi ise dördüncü sırada yer aldı. Kupa ve madalyaları, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, Okul Sporları Şube Müdürü Adil Kamberoğlu ve okul müdürleri tarafından takdim edildi.

Müsabakaların ardından açıklama yapan İl Müdürü Kasapoğlu, gençlerin spor konusundaki ilgisinin ve yeteneğinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti. Okul Sporları faaliyetleri kapsamındaki Genç Erkekler Futsal müsabakalarının son derece çekişmeli ve heyecanlı geçtiğini vurguladı. Kasapoğlu, tüm takımları tebrik ederek sporun birleştirici gücünü bir kez daha gördüklerini ifade etti. Gençlerin spor yaparken hem eğlenebildiğini hem de disiplinli bir şekilde hayatlarını sürdürebildiğine dikkat çekti. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında olacaklarını vurguladı.

Ayrıca, Okul Sporları Futsal Gençler grup müsabakalarının 22-26 Mart tarihleri arasında Afyonkarahisar'da düzenleneceği duyuruldu.

#Afyonkarahisar #GençErkeklerFutsal #okulsporları #spor #turnuva

Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °