Afyonkarahisar'da düzenlenen uluslararası masa tenisi turnuvasında heyecan doruktaydı

Afyonkarahisar'da düzenlenen uluslararası masa tenisi turnuvasında heyecan doruktaydı

Spor 20.12.2023 13:10:15 0
Afyonkarahisar
Afyonkarahisar'da düzenlenen uluslararası masa tenisi turnuvası büyük bir heyecana sahne oldu. Afyonkarahisar'daki tüm yurtlarda barınan öğrencilerin katıldığı müsabakalar, erkekler ve kızlar kategorilerinde gerçekleşti.

Erkekler kategorisinde Kamil Miras Yurdu birinci olarak zaferi elde ederken, ikincilik Abdurrahim Mısri Yurdu'nun ve üçüncülük ise Emirdağ Yurdu'nun oldu. Kızlar kategorisinde ise birincilik Çiğiltepe Yurdu'nun, ikincilik Dinar Yurdu'nun ve üçüncülük Bacım Sultan Yurdu'nun oldu.

Dereceye giren sporculara, ödülleri Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ahmet Ertürk tarafından takdim edildi. Ertürk, müsabakaların yurtlarda kalan öğrencilerin sporla tanışmalarını sağlamak amacıyla düzenlendiğini belirtirken başarılı olan sporcuları da tebrik etti.

Müsabakalar kıyasıya mücadelelere sahne oldu ve sporcular, dereceye girebilmek için ellerinden geleni yaptılar. Sonunda dereceye giren sporcular büyük bir mutluluk yaşadılar.

Kızlar ve erkekler kategorisinde birinci olan takımlar, Türkiye Yurtlararası Masa Tenisi Müsabakalarında ilimizi temsil etme hakkını elde ettiler.

#Afyonkarahisar #müsabaka #masatenisi #spor #gençlik

Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °