Afyonkarahisar'da düzenlenen Yurtlar Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu belli oldu

Afyonkarahisar'da düzenlenen Yurtlar Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu belli oldu

Spor 25.12.2023 16:01:00 0
Afyonkarahisar

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yurtlar Arası Futbol Turnuvası, Kocatepe Spor Kompleksi'nde oynanan final maçıyla sona erdi. Turnuvaya 11 takım katıldı: Tınaztepe, Afyon, Dinar, Emirdağ, Bayat, Abdurrahim Mısri, Esma Sultan, Sultan Divani, Kamil Miras, Şuhut ve Bolvadin. Finalde Tınaztepe yurdu ile Bolvadin yurdu karşılaştı ve Tınaztepe yurdu 5-0 kazanarak şampiyon oldu. Dereceye giren takımlara madalya ve kupalar, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Yurt Hizmetleri Müdürü Mustafa Asan ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından verildi. 

Turnuvanın amacı, yurtlarda kalan öğrencilerin spor yapmaları ve yeteneklerini geliştirmeleridir. Kasapoğlu, müsabakaların çekişmeli geçtiğini ve öğrencilerin performansını takdir ettiğini belirtti. Dereceye giren yurtlar ise şu şekildedir: Şampiyon: Tınaztepe Yurdu, İkinci: Bolvadin Yurdu, Üçüncü: Sandıklı Esma Sultan Yurdu. Tınaztepe yurdu, bölge müsabakalarında Afyonkarahisar'ı temsil edecek. 

#Afyonkarahisar #FutbolTurnuvası #TınaztepeYurdu #BolvadinYurdu #EsmaSultanYurdu #SporHizmetleri #GençlikveSporMüdürlüğü


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °