Afyonkarahisar'da Genç Voleybolcular Başarılarıyla Parladı

Afyonkarahisar'da Genç Voleybolcular Başarılarıyla Parladı

Spor 9.06.2023 14:46:48 0
Afyonkarahisar
Afyonkarahisar'ın Çiğiltepe Spor Salonu, Okul Sporları kapsamında düzenlenen Voleybol Genç Erkekler ve Kızlar müsabakalarına ev sahipliği yaptı. Karşılaşmaları takip eden izleyiciler gençlerin heyecan dolu performansları karşısında adeta büyülendi. Her iki kategoride de mücadele eden takımlar ter dökerken, büyük bir özveriyle sahne aldı.

Final maçında rakibini yenerek Voleybol Genç Erkekler kategorisinde birinci olan TOKİ Sosyal Bilimler Lisesi takımı büyük bir ödülün sahibi oldu. İkinci sırayı Rahmiye Sare Palalı Lisesi aldı. Öğrenciler, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu'nun elinden aldıkları ödüllerle birlikte zaferin tadını çıkardılar.

Kızlar kategorisinde ise, nefes kesen karşılaşmanın ardından birincilik ödülü Osmangazi Anadolu Lisesi'nin oldu. İkinci sırayı alan takım ise Kız İmam Hatip Lisesi oldu. Üçüncülük derecesi TOKİ Sosyal Bilimler Lisesi'ne verilirken, dördüncülük derecesini alan takım Susuz Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Herkesin büyük bir özveriyle ter döktüğü müsabakalar sonunda dereceye giren takımlar ödüllerini aldılar.

Ödül töreninde konuşan Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, genç sporcuların heyecan verici performanslarını izlemekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Okul sporlarının gençlerin fiziksel ve ruhsal gelişimine katkı sağladığını belirtti ve sporun önemine dikkat çekti. Kasapoğlu, genç sporcuları gelecek müsabakalarda daha da başarılı olmaya teşvik etti.

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °