Afyonkarahisar'da Mini Kızlar Voleybol Sezonu Şampiyonu Belli Oldu

Afyonkarahisar'da Mini Kızlar Voleybol Sezonu Şampiyonu Belli Oldu

Spor 16.06.2023 10:54:02 0
Afyonkarahisar
Afyonkarahisar Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda yapılan Mini Kızlar Voleybol Sezonu müsabakaları sona erdi. Heyecan dolu karşılaşmaların ardından, dereceye giren sporcular madalyalarını alarak büyük bir gurur yaşadı. Akal (B) takımı şampiyon olurken, Kurşun (A) takımı ikinci, Akal (A) takımı ise üçüncülük elde etti.

Sahada büyük mücadeleler sergileyen takımlar arasında birinci olan Akal (B) takımı, rakiplerinin önüne geçerek sezonu şampiyon olarak tamamladı. Kurşun (A) takımı ise ikinci sırayı alarak başarısını taçlandırdı. Üçüncü sırayı elde eden Akal (A) takımı ise bronz madalya kazandı.

Bu müsabakalar genç voleybolcuların yeteneklerini sergileme ve deneyim kazanma fırsatı bulduğu bir platform oldu. Sporcuların sahada gösterdikleri performans ve kazandıkları madalyalar, gelecekteki başarıları için umut vaat etti.

Afyonkarahisar Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda gerçekleşen bu heyecan dolu müsabakaları voleybolseverler büyük bir ilgiyle takip etti. Mini Kızlar Voleybol Sezonu'nun sona ermesi, sporun geleceği için umut verici bir şekilde gerçekleşti.

Sporculara madalyalarını Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen takdim etti. Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ise dereceye giren takımları kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °