Afyonkarahisar'da Modernize Gastronomi Sokakları Projesi Açıklandı

Afyonkarahisar'da Modernize Gastronomi Sokakları Projesi Açıklandı

Siyaset 23.03.2024 13:46:02 0
Afyonkarahisar
Afyonkarahisar'da yerel seçim çalışmaları kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi adayı Küçükkurt, kentin sosyal ve ekonomik hayatına katkı sağlamayı amaçlayan bir proje duyurdu. Projeye göre, Afyonkarahisar'da üç ayrı bölgede "Modernize Gastronomi Sokakları" kurulacak.

Söz konusu projenin amacı, geleneksel Afyon mutfağına modern dokunuşlar yaparak şehirdeki gastronomi potansiyelini artırmak ve turistik çekiciliğini güçlendirmek. Bu sokaklar, yerel ürünlerin ve lezzetlerin ön plana çıkarılacağı sosyal alanlar olarak hem kent sakinlerine hem de ziyaretçilere cazibe merkezi olacak şekilde planlandı.

Bu yenilikçi hamleyle birlikte Afyonkarahisar'ın kültürel zenginliklerinin sergilenmesi ve ekonomik gelişimin hızlanması hedefleniyor. MHP'nin şehir için ortaya koyduğu vizyon, Küçükkurt'un liderliğinde netleşti. Projenin uygulanması durumunda şehrin yerel esnafını destekleyeceğini ve istihdam olanaklarını genişleteceğini belirten Küçükkurt, bu adımın şehre önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.

#Afyonkarahisar #seçim #sosyalhayat #ekonomikyaşam #projeduyurusu #ModernizeGastronomiSokakları #gelenekselmutfağaözendokunuşlar #turizm #yerelürünler #lezzetler #sosyalalanlar #cazibemerkezi #kültürezenginlikler #ekonomikgelişim #yerelinesnaf #istihdam

Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °