Afyonkarahisar'da Pençe-Kilit Harekatı'nda şehit düşen askerler için MHP İl Başkanlığı'ndan duygusal açıklama

Afyonkarahisar'da Pençe-Kilit Harekatı'nda şehit düşen askerler için MHP İl Başkanlığı'ndan duygusal açıklama

Gündem 13.01.2024 10:02:00 0
Afyonkarahisar

Afyonkarahisar Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı'ndan Yürekleri Dağlayan Açıklama

Afyonkarahisar MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde meydana gelen hain saldırı sonucunda şehit düşen beş kahraman Mehmetçiğin acı kaybı üzerine taziye mesajı yayımladı. Kahveci, şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralanan sekiz askere ise acil şifalar temennisinde bulundu.

Milli duygularla dolu açıklamasında Başkan Kahveci, "Askerlerimizin fedakarlık ve kahramanlık dolu hizmetleri, bu kutsal vatanın bölünmez bütünlüğünün en sağlam teminatıdır. Pençe-Kilit Operasyonu sırasında meydana gelen elim hadisede hayatlarını kaybeden evlatlarımızın şehadeti, hepimizin başını derinden eğmiş, yüreklerimizi yangın yerine çevirmiştir. Şehitlerimizin kederli aileleri ve yakınlarına sabır, bu üzücü olayda yaralanan kahramanlarımıza ise en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Toplumun her kesimi gibi, Afyonkarahisarlı siyaset ve sivil toplum kuruluşlarının da konuyla ilgili duyarlılık göstererek destek mesajları yayımlaması bekleniyor. Afyonkarahisar'ın bağrından kopup Türk Silahlı Kuvvetleri saflarında hizmet veren evlatlarının, vatan savunmasında üstün cesaret ve feragat göstererek can vermesi, kent halkının milli birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirdi.

Bu acı haberin yansımaları sadece Afyonkarahisar ile sınırlı kalmayıp, tüm Türkiye'nin ortak hüznüne dönüşmüş durumda. MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Kahveci, devam eden bu mücadelede milletin asil duruşunun her zaman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yanında olduğunun simgesi olduğunu vurgulayarak, "Aziz milletimizin başı sağ olsun" dedi ve metnin sonuna ekledi. Kahraman Mehmetçiklerimizin şahadete ulaşan ruhlarının, milletimizin kalbinde ebediyen yaşayacağına dair inançlarını da dile getiren Kahveci, birlik ve beraberlik mesajlarıyla tüm halkı kenetlenmeye çağırdı.

#Afyonkarahisar #MHP #şehit #kahraman #TürkSilahlıKuvvetleri #millibirlikveyaşasınAfyonkarahisar


Pazar 10.5 ° / 6.5 °
Pazartesi 16 ° / 6.4 °
Salı 17.9 ° / 4.9 °