"Afyonkarahisar'da Sokaklar Bizim Kupalar Bizim 3x3 Müsabakaları Sona Erdi"

"Afyonkarahisar'da Sokaklar Bizim Kupalar Bizim 3x3 Müsabakaları Sona Erdi"

Spor 2.06.2023 10:46:00 0

Afyonkarahisar'da düzenlenen Sokaklar Bizim Kupalar Bizim 3x3 basketbol müsabakaları Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda sona erdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen müsabakalara, 20 takım katıldı. Gösterilen mücadele ve heyecan dolu karşılaşmalarda, erkek ve kız takımları arasında şampiyonlar belirlendi.

Erkekler müsabakalarında birinciliği, Okçu Basket Takımı elde ederken, ikinciliği Çiğiltepe Basket Takımı, üçüncülüğü ise Dumlupınar Basket Takımı kazandı. Tınaztepe Basket Takımı ise dördüncü oldu. Kızlar müsabakalarında ise birincilik Karahisar Basket Takımı'nın, ikincilik Çiğiltepe Basket Takımı'nın, üçüncülük Çimento Basket Takımı'nın ve dördüncülük Spor Lisesi takımının oldu.

Karşılaşmaların tamamlanmasının ardından düzenlenen ödül töreninde, dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen ve Okul Sporları Şube Müdürü Adil Kamberoğlu takdim etti. İl Müdürü Kasapoğlu, turnuvaya katılan ve derece elde eden sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.


Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °