Afyonkarahisar'da Tarım Sektörüne Destek Devam Ediyor

Afyonkarahisar'da Tarım Sektörüne Destek Devam Ediyor

Gündem 27.12.2023 11:11:21 0
Afyonkarahisar
Afyonkarahisar'da tarım sektörüne destek devam ediyor. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, bölgede üretim faaliyetlerinde bulunan çiftçilere yapılan maddi yardımlara ilişkin bilgiler paylaştı.

20 Aralık itibarıyla Çiftçi Kayıt Sistemi'ne (ÇKS) kaydedilmiş yaklaşık 45 bin çiftçiye 809 milyon TL'nin üzerinde destek ödemesi yapıldığını ifade eden Özkaya, AK Parti hükümetinin üreticilerin yanında olduklarını ve onların gelirlerini artıracak faaliyetleri desteklemeye devam edeceklerini vurguladı.

Özkaya, "Ülkemizin kalkınma sürecinde çiftçilerimizin rolü büyüktür. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, bundan sonra da çiftçilerimize destek vermeye ve onlara daha fazla üretim kapasitesi sunarak kazançlarını artırmayı hedefliyoruz" dedi ve tüm çiftçilere sağlanan desteklerin hayırlı olmasını diledi.

Afyonkarahisar'daki tarım sektörünün güçlenmesi, AK Parti'nin bölgedeki tarım politikalarının bir yansıması olarak değerlendiriliyor. Yapılan yardımların, çiftçilerin daha modern ve verimli yöntemlerle çalışmalarını sağlaması ve bölgesel ekonominin canlanmasına katkıda bulunması bekleniyor.

#Afyonkarahisar #tarım #çiftçi #destek #ülkekalkınması #verimlilik #ekonomikcanlanma

Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °