Afyonkarahisar'da Terör Şehidi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Afyonkarahisar'da Terör Şehidi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gündem 26.12.2023 16:06:03 0
Afyonkarahisar
Afyonkarahisar'ın Yüreği Şehidini Uğurladı Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Afyonkarahisar Ticaret Borsası'nın önde gelen isimleri, Pençe-Kilit Harekatı Bölgesinde gerçekleşen terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden kahraman asker, Piyade Teğmen Ramazan Günay'ın cenaze törenine katılarak son görevlerini yerine getirdi.

Başkanlar ve Üyeler Şehidi Son Yolculuğunda Yalnız Bırakmadı Harekât bölgesindeki terör örgütü saldırısında şehit düşen Piyade Teğmen Ramazan Günay için düzenlenen cenaze namazı, Güney Beldesi'ndeki hüzünlü kalabalık tarafından kılındı. Bu acı günün tanıkları arasında, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, oda yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri, meslek komitelerinin değerli üyeleri vardı.

Afyonkarahisar Ticaret Camiasından Taziye Mesajı ATSO ve Afyonkarahisar Ticaret Borsası adına bir taziye mesajı yayınlandı. Mesajda "Şehidimiz Piyade Teğmen Ramazan Günay'a Yüce Allah'tan rahmet, şehidimizin ailesi başta olmak üzere ulusumuza başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Kahraman şehidimizin ruhu şad, mekanı Cennet olsun" ifadeleri kullanıldı.

Ayrıca, bölgemiz iş dünyası temsilcileri, şehidin ailesine ve tüm ulusumuza duydukları derin üzüntüyü paylaştılar ve birlik, beraberlik mesajları verirken, teröre karşı ortak mücadelenin önemine dikkat çektiler. Şehit Piyade Teğmen Ramazan Günay'ın fedakarlığı ve üstün hizmeti, Afyonkarahisar halkı ve Türk milleti tarafından her zaman saygı ve minnetle anılacak.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ve Afyonkarahisar Ticaret Borsası, bu zor zamanlarda şehidimizin ailesinin yanında olacaklarını ve gerekli desteği sağlayacaklarını bildirdi.

#Afyonkarahisar #şehit #terör #etiket

Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °