Afyonkarahisar'da Yeni Yıl Satranç Turnuvası

Afyonkarahisar'da Yeni Yıl Satranç Turnuvası

Spor 8.01.2024 14:33:00 0
Afyonkarahisar

Afyonkarahisar'da Yeni Yıl Satranç Turnuvası

Afyonkarahisar'da, 2024 yılının ilk haftasında yeni yıl satranç turnuvası düzenlendi. Turnuva, 8 yaş ve altı, 12 yaş ve altı ile açık olmak üzere üç kategoride yapıldı.

8 Yaş ve Altı Kategorisi

8 yaş ve altı kategorisinde, Eskişehirli sporcu Elif Güven birinci oldu. Afyonkarahisarlı Emirhan Karakaya ikinci, Abdülhamid Otaş üçüncü, Ege Kol dördüncü ve Ömer Yasin Kadayıfçılar beşinci oldu.

12 Yaş ve Altı Kategorisi

12 yaş ve altı kategorisinde, Afyonkarahisarlı sporcu İhsan Mete Şentürk birinci oldu. Eskişehirli Arel Yeşilçay ikinci, Yiğit Hayyar üçüncü, Eren Sert dördüncü ve İzmirli Çağan Atlas Karaveli beşinci oldu.

Açık Kategori

Açık kategoride, Trabzonlu sporcu Taha Ramazan Uysal birinci oldu. Afyonkarahisarlı Mustafa İsmet Oruç ikinci, Asil Beki üçüncü, Kütahyalı Kazım Bahadır Kaçar dördüncü ve Afyonkarahisarlı Hasan Hüseyin Tat beşinci oldu.

Turnuvaya, Afyonkarahisar, Eskişehir, İzmir ve Kütahya'dan toplam 50 sporcu katıldı. Turnuva, büyük çekişmeye sahne oldu.

Dereceye giren sporculara, ödülleri Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu tarafından verildi. Sporcular, turnuva sonunda düzenlenen törende ödüllerini aldılar.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, yaptığı konuşmada, "Turnuvaya katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Bu tür turnuvalar, sporcularımızın kendilerini geliştirmelerine ve daha iyi bir performans sergilemelerine katkı sağlıyor. Sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.


Anahtar Kelimeler: Afyonkarahisar' Satranç Turnuvası
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °