AFYONKARAHİSAR'IMIZ İÇİN HAZIRIZ

ARAÇ VE İŞ MAKİNELERİMİZ KIŞA HAZIR

Gündem 13.01.2024 15:29:00 0
AFYONKARAHİSAR

 Belediyemiz kış aylarının gelmesiyle zorlu hava şartları için hazırlıklarını tamamladı. 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’te asfalt şantiyesi alanında yapılan hazırlıkları inceledi, bilgiler aldı.

Fen İşleri ekipleri, yaşanabilecek sorunların önüne geçmek ve vatandaşlarımızın daha huzurlu bir kış geçirmeleri için almış olduğu tedbirleri tamamladı. 

Rahat bir kış dönemi geçirmek için şimdiden hazırlıklarını tamamlayan ekiplerimiz Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile bir araya geldi, yapılan hazırlıkları aktardı. Fen İşleri Müdürü Onur Sadioğlu, Yol ve Asfalt Birim Sorumlusu Onur Sürüç’ten brifing alan Başkan Mehmet Zeybek tüm gücümüzle sahada olacağız mesajı verdi. 

Ziyarete Başkan Yardımcılarımız Süleyman Karakuş ve Murat Öner de eşlik etti. 

Vatandaşlarımızın zorlu hava koşullarından en az şekilde etkilenmesi için teknik ekipman, personel ve lojistik destek ihtiyaçlarını belirleyerek, gerekli önlemleri alan Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hizmetlerini aralıksız sürdürecek. Karla mücadelede tuz serici araçlar, greyderler, kazıyıcı- yükleyiciler, traktörler, 400 ton solisyon, 500 ton tuz ve 330 personel ile 7/24 kesintisiz çalışma gerçekleştirilecek.

“BEREKETLİ BİR KIŞ DÖNEMİ GEÇİRMEMİZİ DİLİYORUM”

Başkanımız Mehmet Zeybek konuya ilişkin açıklamasında deneyimli bir ekip ve ekipman ile kışa hazır olduklarını belirterek; “Yol asfalt, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri personellerimiz ve tüm iş makinelerimiz ile hazırız.

 Ekiplerimiz vatandaşlarımızın zorluklar ile karşılaşmaması için önlemleri aldı, hazırlıklarımız tamam. Karla mücadelede tuz serici araçlar, greyderler, kazıyıcı- yükleyiciler, traktörler, 400 ton solisyon, 500 ton tuz ve 330 personel ile çalışma gerçekleştirilecek.

 Kazasız belasız bol yağışlı bir kış dönemi geçirmeyi temenni ediyoruz. Hiç eksiğimiz yok, bereketli bir kış sezonu olsun. Ekip arkadaşlarıma da kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 


Anahtar Kelimeler: AFYONKARAHİSAR' HAZIRIZ
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °