Afyonkarahisar'ımızın trafik sorununu çözeceğiz”

Afyonkarahisar'ımızın trafik sorununu çözeceğiz”

Siyaset 24.01.2024 11:44:00 0
Afyonkarahisar

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, şehir merkezinin en büyük sıkıntılarından biri olan otopark sorunun acilen çözülmesi gerektiğini ifade ederek, “Afyonkarahisar'ımızın trafik sorununu çözeceğiz” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, göreve gelmesi halinde, ilk gerçekleştireceği projelerinden birisinin eski 2. Belediye Şehir Çarşısı'nın bulunduğu alana çok katlı otopark projesi olacağını söyleyerek, buradaki çok katlı otopark projesi ile şehir merkezindeki otopark problemini azaltıp ardından diğer otopark projelerinin geleceğini kaydetti.

EN ÖNEMLİ SORUNLARDAN BİR TANESİ DE OTOPARK SORUNU

Afyonkarahisar Belediye Şehir Çarşısı’nın arkasında daha önce 2. Belediye Şehir Çarşısı olarak hizmet veren alandan halka seslenen MHP Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, şehrin en öncelikli sorunlarından bir tanesinin şehir içi trafik olduğunun altını çizerek, “Afyonkarahisar’da en öncelikli sorunlarımızdan bir tanesi de trafik ve otopark sıkıntımızdır. Şehir merkezinin en büyük sıkıntılarından biri olan otopark sorunun acilen çözülmesi gerekiyor. 

Bunun içinde birçok alternatif alan var. Bu alternatif alanların en önde geleni 2. Belediye Şehir Çarşısı’dır. Buradaki hak sahibi vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilebilmesi için, şehir merkezindeki otopark ihtiyacının bir an önce karşılanabilmesi için en öncelikli yapılması gerekenlerden bir tanesi bu alandaki otopark projesidir.

 Yer altına doğru iki, üç kat ve zeminin üzerinde de iki, üç kat olmak üzere yüzlerce aracın girebileceği bu otopark Afyonkarahisar şehir merkezinde büyük bir rahatlama sağlayacaktır. Daha önce söylediğimiz gibi Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz bizlere destek verirse, dualarını, desteklerini bizden esirgemezse MHP’nin kadroları bu sıkıntıların en kısa zamanda üstesinden gelecektir. Çözüm belli, karar net, Milliyetçi Hareket.” dedi. 


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °