Afyonkarahisar'ın Bayat ilçesine yeni metal aksesuar fabrikası yatırımı yapılıyor.

Afyonkarahisar'ın Bayat ilçesine yeni metal aksesuar fabrikası yatırımı yapılıyor.

Ekonomi 25.01.2024 10:01:55 0
Afyonkarahisar
Afyonkarahisar'ın Bayat ilçesi, Metal Aksesuar Fabrikası ile ekonomisine katkı sağlamaya hazırlanıyor. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Micron America Tekstil Deri Plastik Hediyelik Eşya Metal Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi sahipleri Çilek Şeker ve Bilal Şeker ile bir araya gelerek, yeni fabrika hakkında bilgiler verdi. Yatırımın ilçenin stratejik bir konumunda gerçekleşeceğini belirten Özkaya, sözleşmenin imzalandığını duyurdu. Fabrikanın inşaat çalışmalarının kısa sürede başlaması planlanırken, projenin ilçeye büyük bir ekonomik katkı sağlaması ve 80 kişiye yeni iş imkanları yaratılması hedefleniyor.

Planlanan fabrika, Bayat ilçesinin sanayileşme sürecine ivme kazandırarak sosyo-ekonomik yapısını güçlendirmeyi amaçlamaktadır. İstihdam edilecek personel sayesinde bölge halkının yaşam kalitesinin artırılması ve ekonomik olarak daha güçlü bir geleceğe doğru ilerlemesi hedefleniyor. Milletvekili Özkaya'nın yaptığı yatırımların desteklenmesi ve ilçeye olan bağlılığı, yerel halk tarafından takdirle karşılanıyor.

Bu yeni fabrika yatırımının, ilçenin gelecekteki potansiyelini ortaya koyduğu ve Afyonkarahisar'ın genel ekonomik gelişimine katkı sağlayacak bir adım olduğu düşünülüyor. Bayat ilçesi sakinleri, yeni yatırıma kucak açarak gelişmelere olumlu bir şekilde karşılık veriyor. Milletvekili Özkaya ise ilçe sakinlerinin beklentilerini karşılamak ve bölgeyi daha da geliştirmek amacıyla çalışmalarını sürdürmeyi hedefliyor.

#Afyonkarahisar #Bayat #Ekonomi #Yatırım #Fabrika #MetalAksesuar #İstihdam

Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °