Afyonkarahisar'ın Eski Belediye Başkanı Mehmet Işık Hayatını Kaybetti

Afyonkarahisar'ın Eski Belediye Başkanı Mehmet Işık Hayatını Kaybetti

Gündem 18.12.2023 10:08:17 0
Afyonkarahisar
Afyonkarahisar'da Acı Kayıp: Eski Belediye Başkanı Mehmet Işık Vefat Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl teşkilatı bir yas haberi ile sarsıldı. Geçmiş dönemlerde belediye başkanlığı görevinde bulunan, aynı zamanda şehit Ishak Işık'ın babası ve CHP İl Yönetim Kurulu üyesi Niyazi Işık'ın değerli babası Mehmet Işık yaşamını yitirdi.

Mehmet Işık'ın vefatı, bölge halkı ve siyasi camia tarafından büyük üzüntüyle karşılandı. CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan ve yönetim kurulu üyeleri, eski belediye başkanının cenaze törenine katılarak, merhuma son görevlerini ifa ettiler. Düzağaç kasabasında düzenlenen cenaze töreninde, başsağlığı dileklerini ileten delegasyon, taziyelerini sundular.

Faruk Duha Erhan, yaptığı açıklamada, Mehmet Işık'ın bölge için verdiği hizmetlerin ve insanlar üzerinde bıraktığı olumlu izlenimlerin her zaman hatırlanacağını belirtti. Erhan, "Mehmet Işık, hem şahsıyla hem de geride bıraktığı mirasla toplumumuzda derin izler bırakmıştır. Onun kaybını derinden hissediyor ve başımız sağ olsun diyoruz. Ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı, merhum Mehmet Işık'a ise Allah'tan rahmet diliyorum." ifadelerini kullandı.

Eski belediye başkanı Mehmet Işık'ın, hizmet ettiği topluluklar ve CHP camiasında sevilen bir şahsiyet olduğu ve onun yokluğunun uzun bir süre hissedileceği dile getirildi. CHP çatısı altında bir araya gelen kalabalık grup, bu acılı günde birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Mehmet Işık'a Allah'tan rahmet, ailesine, dostlarına ve sevenlerine sabır ve metanet dilekleri ile CHP'nin başsağlığı mesajı, hem bireysel hem de toplumsal bir acının paylaşıldığını ortaya koydu. Eski belediye başkanının ardından duygu ve düşüncelerini ifade eden Afyonkarahisar halkı, hem bir lideri hem de değerli bir bireyi kaybetmenin hüznünü yaşamakta.

#Afyonkarahisar #MehmetIşık #CHP #Başsağlığı

Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °