Afyonkarahisar'ın Kızılören ilçesinin yeni muhtarları, belediye başkanını ziyaret etti.

Afyonkarahisar'ın Kızılören ilçesinin yeni muhtarları, belediye başkanını ziyaret etti.

Egitim 18.04.2024 12:29:58 0
Afyonkarahisar
Afyonkarahisar'ın Kızılören ilçesinde yeni mahalle muhtarı ve köy muhtarı, yerel yönetimin başındaki ismi ziyaret etti. İlçenin Yeni Mahalle Muhtarı olarak seçilen Mehmet Sayın ve Türkbelkavak Köyü Muhtarı seçilen Ünal Uyanık, Belediye Başkanı Ali Erol'u makamında ziyaret ettiler.

Bu ziyarette, mahalle ve köylerin sorunları, ihtiyaçları ve geliştirilmesi gereken alanlar hakkında fikir alışverişinde bulunulduğu bildirildi. Başkan Erol, muhtarlarla yapıcı bir diyalog içinde olduklarını ve ortak çalışmalarla ilçenin refah seviyesini artırmayı amaçladıklarını belirtti. Toplantıda, ilçenin sosyal ve ekonomik gelişimi konusunda karşılıklı iyi dilek temennileri ifade edildi.

Bu tür ziyaretlerin ilçede yönetim ve halk arasındaki ilişkileri güçlendirmeye ve katılımcı demokrasinin bir göstergesi olarak önem taşıdığı vurgulandı. Yeni mahalle ve köy muhtarlarının, seçilmelerinin ardından yerel yönetimle iş birliği yaparak hızlı bir başlangıç yapmaları, yerel yönetimlerin hizmet geleneğini sürdürme konusunda kararlı olduklarını göstermektedir.

Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °