Afyonkarahisar'ın Sevilen İsmi Yıldırım Çelik Hayatını Kaybetti.

Afyonkarahisar'ın Sevilen İsmi Yıldırım Çelik Hayata Veda Etti

Gündem 27.01.2024 11:47:47 0
Afyonkarahisar
Üzücü bir haberle karşınızdayız. Afyonkarahisarlıların yakından tanıdığı, özgün kişiliği ve unutulmaz replikleriyle bilinen Yıldırım Çelik hayata veda etti. "Ataköylü Cüneyt" adıyla sevgiyle anılan Çelik'in vefatı, tüm sevenleri tarafından derin bir üzüntüyle karşılandı. Çelik'in yaşamı boyunca ettiği küçük dokunuşlar ve bıraktığı izlerle, hafızalarda daima canlı ve neşe verici bir simge olarak kalacak.

Sevilen isim Yıldırım Çelik'in ardından İyi Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun da taziyelerini iletti. Olgun, Yıldırım Çelik için rahmet dileklerinde bulunurken, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı temennisinde bulundu. Yıldırım Çelik'in yokluğunun, onu tanıyan herkes için büyük bir kayıp olduğunun altını çizen Olgun, Çelik'in anısının her zaman yaşatılacağını belirtti.

Yıldırım Çelik'in hatıraları, onu yakından tanıyanlar için asla solmayacak ve onun verdiği yaşam dersleri, topluluğun hafızasında daima taze kalacak. Biz de merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve dostlarına başsağlığı dileriz.

#YıldırımÇelik #AtaköylüCüneyt #Afyonkarahisar #haber

Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °