Afyonlu öğrenciler "Erasmus+" ile Prag'da mesleki eğitim alacaklar

Afyonlu öğrenciler "Erasmus+" ile Prag'da mesleki eğitim alacaklar

Egitim 17.05.2023 15:52:00 0
Afyonlu öğrenciler

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından desteklenen "Erasmus+ Bireylerin Öğrenme Hareketliliği" projesi kapsamında, ilimiz Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, meslek eğitimine katılmak üzere Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'a uzun süreli bir seyahat gerçekleştirecekler.

Proje, 19 Mayıs 2023'te başlayacak ve 90 gün sürecek. Konaklama ve Seyahat Hizmetleri alanından 2 öğrenci ile Yiyecek İçecek Hizmetleri alanından 2 öğrenci, Yiyecek İçecek Hizmetleri alan şefi Emrah İşisağ'ın eşlik ettiği bir seyahat gerçekleştirecekler.

Okul müdürü Sami Solmaz, teknik müdür yardımcısı Önder Kaynak, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alan Şefi Şensoy Kılıçkaya, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Emrah İşisağ ve projeye katılan öğrenciler Alperen Çınar, Davut Kalaycı, Salim Güvenen ve Abdülkadir Uğur, Şube Müdürü Mustafa Günay eşliğinde İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci'yi ziyaret ettiler. Bu ziyaret sırasında, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, projenin detayları hakkında bilgi aldı ve öğrencilerle sohbet edip fotoğraf çektirdi.


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °