AGC üyeleri Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’yi makamında ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci yapacağı çalışmalardan ve planlardan da bahsederek, tüm ilçelerde eğitim çalışmalarına salı günü başlayacağını açıkladı.

Egitim 17.11.2022 14:46:00 0
AGC üyeleri Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’yi makamında ziyaret etti.

Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt ve AGC üyeleri Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’yi makamında ziyaret etti.

Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt ve AGC üyeleri Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’yi makamında ziyaret etti. Düzenlenen ziyarete Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt’un yani sıra Afyon Gazeteciler Cemiyeti üyelerinden Faruk Kılınç, Ömer Elçi ve İsmail Akar katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci yapacağı çalışmalardan ve planlardan da bahsederek, tüm ilçelerde eğitim çalışmalarına salı günü başlayacağını açıkladı.

Sık sık eğitimin bir ilde en önemli yere sahip olduğunu söyleyen Sünnetci, her öğretmene temas edeceğini dile getirerek belli bir denetim mekanizmasını Afyonkarahisar eğitiminde hayata geçireceğini de ifade etti. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.


Cuma 21.6 ° / 8.6 °
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °