AGC’ye, Ege Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyelerinden ziyaret

AGC’ye, Ege Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyelerinden ziyaret

Gündem 18.02.2024 17:52:00 0
AGC’ye, Ege Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyelerinden ziyaret


Ege Gazeteciler Federasyonu (EGF) Yönetim Kurulu Üyeleri, Afyon Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek AGC Başkanı İsmail Akar ile birlikte AGC’nin bir önceki başkanı ve Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt’a hayırlı olsun dileklerini iletti. 
Afyon Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı İsmail Akar ve AGC’nin bir önceki başkanı ve Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt’a gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretinde Ege Gazeteciler Federasyonu (EGF) Genel Başkanı ve Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan, EGF’nin Yönetim Kurulu Üyelerinden; Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Orhan Karagöl, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, Uşak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Elif Şentürk ve Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen hazır bulundu. 
'ZİYARETİNİZDEN BÜYÜK BİR MEMNUNİYET DUYDUK'
Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Akar, EGF Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek cemiyetin çalışmalarını anlattı. Akar, Afyonkarahisar’daki basın hayatındaki gelişmelerden bahsederek, "Bilecik’te yapılan genel kurul benzeri toplantı sonrası dönüşünüzde Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti’ni (AGC) ziyaret etmenizden büyük bir memnuniyet duyduk. Sonuçta bu mesleği yaz-kış demeden gece-gündüz demeden 7/24 karda, yağmurda ve çamurda yaparak emek veren meslektaşlarımızsınız. Bu konuda Afyon basını ile ilgili kısa bir bilgi vermek istiyorum. 

Afyon’da 7 gazete var. Bir tanesi kuruluş aşamasında önümüzdeki günlerde yayına geçecek olan 2 tane televizyon kanalı var. 6 tane radyo var, irili ufaklı ama 5 tanesi etkili 30’a yakın internet sitesi var. 

130’a yakın üyemiz oldu bizim AGC’de. Üyelerimizde öncelikle 6 aylık bir deneme süresi arıyoruz. 

Daha sonra ise o 6 aylık deneme süresinden sonra yönetim kurulu komisyonun verdiği rapora göre de üyelikler onaylanıyor

. Üyelere üye belgesi, rozetler ve sticker dediğimiz araç camlarına tanıtım kartları yaptırıyoruz. 

Bu şekilde çalışmalarımız devam ediyor. 

Ayağınıza sağlık, ziyaretiniz için teşekkür ederim" dedi. 
'BERABER YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ'
Ege Gazeteciler Federasyonu (EGF) Yönetim Kurulu Üyeleri adına konuşan Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve EGF Başkanı Cem Kaytan ise Akar’a başarılar dileyerek oluşabilecek herhangi bir sıkıntıda ortak bir şekilde yol yürüyeceklerini belirtti. 

Kaytan, "Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olarak aynı zamanda Ege Gazeteciler Federasyonu (EGF) Genel Başkanı olarak ve EGF’nin yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla beraber size hayırlı olsana geldik sayın başkanım.

 Önceki Sezer Başkanımızın, Belediye Başkan Adayı olmasından sonraki süreçte kendi içinizde yapmış olduğunuz bir seçimle göreve geldiniz. 

Zaten Ege Gazeteciler Federasyonun da Afyonkarahisar, Denizli, Manisa, Uşak, Kütahya, Muğla ve Aydın il cemiyet başkanlarımızın hepsi beraber yürüdüğümüz arkadaşlarımız. Ondan dolayı hafta sonunda Bilecik’te Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu kanalıyla 27. Başkanlar Toplantısı yapıldı. 

Bu toplantıda Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız Orhan Karagöl, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız Erkan Sağlam, Uşak Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız Elif Şentürk ve Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız Ümit Özmen’de oradaydı. Biz sizinle birlikte yürümeye devam ediyoruz ve yürüyeceğiz. Bizde bugün Bilecik dönüşünde size hayırlı olsun demek istedik. 

Hem de sizi ziyaret etmek istemiştik. Sayın başkanım, herhangi bir sıkıntı olduğu zamanda da beraber yürümeye devam edeceğiz. Sizlere başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu. 
Ziyarette AGC Yönetim Kurulu Üyelerinden Hakan Dilek, Ömer Elçi ve Mehmet Abdioğulları da hazır bulundu.


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °