Ahde Vefa Kültür ve Sanat Derneği engellileri unutmadı

Ahde Vefa Kültür ve Sanat Derneği engellileri unutmadı

Kültür-Sanat 6.12.2022 12:08:00 0
Ahde Vefa Kültür ve Sanat Derneği engellileri unutmadı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Afyonkarahisar Gençlik Merkezi’nde Retina Hastaları Dayanışma Derneği, Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü ve Ahde Vefa Kültür Sanat Derneği iş birliğinde bir program tertip edildi.

 

Programa Gençlik hHzmetleri Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Gençlik Merkezi Müdürü ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve üyeleri,  Karahisar agençlik Merkezi gönüllüleri ve  çok sayıda davetli  katıldı.

 

Program 4 Aralık Pazar günü saat 10:00’da Engelliler Gençlik Spor Kulübü Başkanı  antrenör Serap Güderler'in (Sessizlik Lütfen!) Startıyla "Goalboll" gösteri maçı yapıldı. Ardından santranç müsabakalarına geçildi, programın açılış konuşmasını Ahde Vefa Kültür Sanat Derneği Başkanı Azime Çavdar Gürlek yaptı programda Retina Hastaları Dayanışma Derneği Başkanı Mesut Yurt 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, engelli bireylerin yaşamış olduğu sorunlar ve bu sorunların çözümüne yönelik yapılması gerekenler konulu bir konuşma yaptı.  

 

Ahde Vefa Kültür Sanat Derneğinin engellilerin yaşamış olduğu sorunlara ilişkin skeç gösterisi, şiir ve müzik dinletileri yapıldı. Ardından  keşkek ikramıyla program sona erdi.. 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cuma 21.6 ° / 8.6 °
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °