Aile ve Gençlik Fonu'na Yoğun Başvuru! Bakan Göktaş İncelemelerde Bulundu.

Aile ve Gençlik Fonu'na Yoğun Başvuru! Bakan Göktaş İncelemelerde Bulundu.

Gündem 16.02.2024 16:20:50 0
Aile ve Gençlik Fonu
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na yapılan başvuruların yoğun olduğunu açıkladı. Deprem bölgesinden başlatılan fona şu ana kadar 1112 gencin başvurduğunu belirten Bakan Göktaş, genç çiftlere desteğin kendi projelerini hayata geçirmeleri için fırsat yaratacağını söyledi.

Ardından Afyonkarahisar'da bir dizi ziyaret gerçekleştiren Bakan Göktaş, Valilik ziyareti sırasında Vali Kübra Güran Yiğitbaşı'dan kentteki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay'ın proje tanıtım toplantısına katılan Göktaş, AK Parti'nin yeniden hizmete talip olduğunu ve Uluçay'ın gerçekçi ve ayakları yere basan projelerle halka hizmet etmeyi hedeflediğini belirtti.

Göktaş, Uluçay yönetiminde Afyonkarahisar'ın Türkiye'nin örnek şehirlerinden biri olmaya devam edeceğine inandığını söyledi. Ayrıca Aile ve Gençlik Fonu'na gösterilen yoğun ilgiden dolayı teşekkürlerini ileten Bakan Göktaş, genç çiftlerin projelerinin bu destekle hayat bulacağını ve ülkenin yararına olacak birçok proje üretileceğine inandığını belirtti.

Kadınlarla Büyük Afyonkarahisar Yolunda Buluşması'na katılan Göktaş, kadınların güçlenmesinin çalışarak ve üreterek gerçekleştiğini vurguladı. AK Parti'nin kadın bakış açısıyla insan odaklı politikalar belirlediğini ve kadınların ekonomik hayata dahil olmasının ailelerin güçlenmesine önemli katkı sağladığını belirten Göktaş, kadın girişimciliğini desteklediklerini ifade etti. Ayrıca şehit ve gazi ailelerine de destek verdiklerini belirten Bakan Göktaş, milletin birlik ve beraberlik ruhuyla büyük Türkiye hedeflerine ulaşacağına inandığını söyledi.

Sosyal Medya Etiketleri: #AileveSosyalHizmetlerBakanı #MahinurÖzdemirGöktaş #AileveGençlikFonu #Afyonkarahisar #AKParti #HüseyinCeylanUluçay #KadınlarlaBuluşma #kadıngirişimciliği

Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °