Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Emirdağ AK Parti SKM Açılışına Katıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Emirdağ AK Parti SKM Açılışına Katıldı

21.02.2024 10:41:00 0
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Emirdağ AK Parti SKM Açılışına Katıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Emirdağ AK Parti SKM Açılışına Katıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş memleketi Emirdağ'da AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışına katıldı.

Gerçekleştirilen açılış töreninde partililerine seslenen Bakan Göktaş, ana ocağı Emirdağ'da hemşehrileriyle buluşmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek; "Ak Parti Türkiye'de seçim başarısıyla anılan bir partidir. Bu başarının kahramanları ise teşkilatımızın değerli mensupları olarak sizlersiniz. Biliyorsunuz ki Sayın Cumhurbaşkanımız teşkilat mensuplarımızın motivasyonunu çok önemsiyor ve bunu her zaman vurguluyor. Bizler de burada Sayın Cumhurbaşkanımızın yol ve dava arkadaşları olarak sizlerle bir aradayız.

AK Parti belediyeciliği artık bir markadır Türkiye'de. Şimdiye kadar Ak Parti başarısında belediyelerimizin başarısı çok belirleyicidir ve öyle olmaya devam etmesi de en büyük temennimizdir. Bizler güçlü ve üreten belediyecilik anlayışımızla istihdamı desteklemeye devam edeceğiz. Yaşlılarımızın aktif yaşama dahil edecek projeler üretiyoruz. Engelli vatandaşlarımızın sosyalleşmesi için proje ve faaliyetler yürütüyoruz.

Emirdağ'da hayırseverimiz Özcan Halaç'ın katkılarıyla yapılacak olan Çocuk Evleri Sitesinde proje aşamasındayız. İnşallah kısa bir süre içerisinde kurumumuzu Emirdağ'a kazandıracağız. Çilli ve Karşıyaka Mahallelerimize Sağlık Bilimleri Üniversitesi kuracağız. Diğer yandan Emirdağ Belediyesi ile ortaklaşa 36 adet Bahçe Tipi Huzurevi ile Emirdağ’ımıza damga vuracağız.

Başkanımızın işi zor şu anda kendisiyle yarışıyor. Gurbetteki hemşehrilerimiz bilir her sene geldiklerinde Emirdağ'ın çehresi daha da güzelleşiyor. Bu güzel hizmetleri görüp de Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu'yu gönül adamını desteklememek olur mu, olmaz. Muhakkak destekleyeceğiz kapı kapı oy toplayacağız.

Emirdağ'da Serkan Koyuncu Başkanımızla, Gömü'de Hakkı Tekin Başkanımızla, Davulga'da Ömer Mısır Başkanımız ile inşallah bayrağı devralacağız.

31 Mart yerel seçimlerinde de gerçek belediyeciliği Afyon’da, Emirdağ’da devam ettireceğiz” ifadelerini kullanarak seçim koordinasyon merkezinin hayırlı olmasını temenni etti ve kendisini karşılayan yoğun kalabalığa teşekkür etti.

Emirdağ Yüzyılı'nın başladığının altını çizen Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu; "Bugün bu meydanda gördüğümüz kalabalık inşallah seçimin sonucunu net olarak gösterdi. Bu coşku inşallah 31 Mart'tan sonra Emirdağ Yüzyılı'nı başlatacak.

Emirdağ Yüzyılı başlıyor derken boşa konuşmuyoruz... Birbirinden kıymetli 3 tane Afyonkarahisarlı ve dolasıyla Emirdağlı milletvekillerimiz var, Yüzyıllık Cumhuriyet tarihimizde ilk defa kabinemizde Emirdağlı bir Bakanımız var, burada da 5 yıldır hizmet eden, üreten, çalışan bir belediye başkanınız var, İl teşkilatımız, İlçe teşkilatımız ve en önemlisi başımızda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Hizmetin adresi AK Parti'dir, hizmetin adresi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve kadrolarıdır.

Bizler 2019 seçimlerinden önce tek tek kitapçık dağıtıp 56 projenin 50'sini yapma sözü verdik. Bugün 56 projenin 50 tanesini yapmış bunlarla yetinmeyip artı 40 proje ile toplamda

90 proje hayata geçirmiş bir kardeşiniz olarak karşınızda bulunuyorum. Yeter mi? Yetmez ! Bizler yeni kurduğumuz kadrolarla ve önceki kadromuzla proje ekibi olduğumuzu ispat ettik. Yeni dönemde de 80 proje vaat ettik Rabbim inşallah bizlere bunları yapmayı ve üzerine 20 proje daha yapıp Emirdağ Yüzyılı'na 100 projeyle damga vurmayı nasip etsin." ifadelerini kullanarak seçim koordinasyon merkezinin hayırlı olmasını temenni etti.

Yapılan konuşmaların ardından seçim koordinasyon merkezinin kurdelesi kesilip alınan toplu fotoğraf ile program sona erdi.

Emirdağ AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açılış törenine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Ömer Dayı, Emirdağ Belediye Başkanı aynı zamanda başkan adayı Serkan Koyuncu, Gömü Belediye Başkan adayı Hakkı Tekin, Davulga Belediye Başkan adayı Ömer Mısır ile çok sayıda sayıda vatandaş katıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, açılışın ardından salı pazarı esnafını ziyaret etti.

Bakan Göktaş,esnaf ziyaretinde, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için Emirdağ belediye başkanı adayı Serkan Koyuncu'ya destek istedi.

Daha sonra salı günleri kurulan sebze pazarına giden Göktaş, vatandaşlarla sohbet ederek katmer pişirdi.


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °