AK Parti Dinar'da Seçim Hazırlıklarını Değerlendirdi

AK Parti Dinar'da Seçim Hazırlıklarını Değerlendirdi

Siyaset 25.02.2024 17:16:10 0
AK Parti Dinar
AK Parti'nin Seçim Koordinasyon Merkezi'nde yapılan toplantıda, Dinar Belediye Başkan Adayı Nihat Sarı ve parti üyeleri, 31 Mart seçimleri için hazırlıklarının ve stratejilerinin ele alındı. Toplantıya, ilgili ilçe başkanı, parti teşkilatı ve bölge halkı da katıldı. Toplantıda, seçime kadar sürecek çalışmaların planlanması ve hedeflerin belirlenmesi üzerine konuşuldu. Aday Nihat Sarı ve parti temsilcileri, seçimin ardından ilçeye hizmet ve eser siyaseti vaadinde bulunarak, seçim sürecine dikkat çekti. Toplantının genel amacı, parti vizyonunu ve hedeflerini yerel seviyede somutlaştırmak ve halkın desteğini sağlamaktı.

#AKParti #SeçimKoordinasyonMerkezi #Dinar #BelediyeBaşkanı #NihatSarı #StratejiToplantısı #31MartSeçimleri

Bölgede yapılan toplantıda, AK Parti'nin Dinar Belediye Başkan Adayı Nihat Sarı ve parti üyeleri, 31 Mart seçimleri için hazırlıklarını ve stratejilerini ele aldı. Toplantıya, ilçe başkanı ve yerel halk da katıldı. Toplantıda, seçim sürecinde yapılacak çalışmaların planlanması ve hedeflerin belirlenmesi üzerinde duruldu. Aday Nihat Sarı ve parti temsilcileri, seçimlerin ardından ilçeye hizmet ve eser siyaseti vaadinde bulunarak, sürecin dinamiklerine dikkat çekti. Toplantının genel amacı, parti vizyonunu ve hedeflerini yerel seviyede somutlaştırarak halkın desteğini sağlamak olarak belirlendi.

#Dinar #AKParti #SeçimHazırlıkları #StratejiBelirleme #NihatSarı #31MartSeçimleri

Türkiye'nin Afyonkarahisar ilçesi Dinar'da, AK Parti'nin Seçim Koordinasyon Merkezi'nde yapılan toplantıya, Dinar Belediye Başkan Adayı Nihat Sarı ve parti üyeleri, ilçe başkanı ve bölge halkı katıldı. Toplantıda, 31 Mart seçimleri için yapılacak çalışmaların planlanması ve stratejilerin belirlenmesi konuşuldu. Aday Nihat Sarı ve parti temsilcileri, seçim sonrasında ilçeye hizmet ve eser siyaseti vaadinde bulunarak, seçim sürecinin önemine dikkat çekti. Genel olarak, toplantının amacı, parti vizyonunu ve hedeflerini yerel düzeyde somutlaştırarak halkın desteğini sağlamak olarak belirlendi.

#Afyonkarahisar #Dinar #AKParti #SeçimKoordinasyonMerkezi #NihatSarı #BelediyeBaşkanAdayı #31MartSeçimleri


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °