AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar'da Yerel Hizmetler İçin Yoğun Çaba Sarf Ediyor

AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar'da Yerel Hizmetler İçin Yoğun Çaba Sarf Ediyor

Gündem 1.01.2024 11:39:46 0
AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar
Afyonkarahisar'dan AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, yoğun bir program dâhilinde gerçekleştirilen görüşmelerin ardından açıklamada bulundu. Yapılan toplantılar neticesinde, ilçeler ve beldelerle ilgili konularda detaylı görüşmeler yapıldığı ve yerel hizmetlerin en iyi şekilde sunulabilmesi için çaba sarf edildiği vurgulandı.

Milletvekili Yurdunuseven, gerçekleştirilen buluşmaların ardından, Şuhut, İscehisar ve Çobanlar gibi yerleşim yerlerinin belediye hizmetlerinden en verimli biçimde yararlanması adına partisi ve kendisinin gösterdiği gayreti dile getirdi. Önümüzdeki yerel seçimler için de dileklerini paylaşan Yurdunuseven, Rabbimizden ilçe ve beldeler için en hayırlı neticelerin çıkmasını niyaz ettiğini ifade etti.

Afyonkarahisar'ın köklü sorunlarına ve yerel kalkınma ihtiyaçlarına yönelik çözümler üzerinde durulan toplantılarda, vatandaşların refah seviyesini artıracak adımların atılması konusunda fikir birliğine varıldı. Vekil Yurdunuseven, hizmet odaklı çalışmalarının ve ilçe ile beldelerin kalkınmasına katkı sağlamaya yönelik gayretlerinin devam edeceğini belirtti.

#Afyonkarahisar #AKParti #İbrahimYurdunuseven #yerelseçimler #toplantılar #hizmetler #kalkınma #vatandaşlar #refah #çoşkanlar

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °