Ak Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, yerel temsilcileri TBMM'de ağırladı ve diyaloğu güçlendirmeye yönelik önemli adımlar attı.

Ak Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, yerel temsilcileri TBMM'de ağırladı ve diyaloğu güçlendirmeye yönelik önemli adımlar attı.

Gündem 25.01.2024 10:03:55 0
Ak Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, yerel temsilcileri TBMM
Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde önemli konuklarını ağırladı. TBMM'de gerçekleşen buluşmada, Sandıklı İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Kaynak ile yerel yönetimin önemli temsilcilerinden Sandıklı Koçgazi Köyü Muhtarı Orhan Yıldırım yer aldı. Milletvekili Hasan Arslan'ın da aralarında bulunduğu toplantı, gazi meclisinin misafirperverliği altında gerçekleşti.

Yurdunuseven, ziyaret için gelen konuklarına teşekkür ederek iyi dileklerini iletti. Kendilerine çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar dileyen Yurdunuseven, bu tür buluşmaların yerel ve ulusal iş birliklerinin gelişmesi açısından önemine vurgu yaptı. Yapıcı ve verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirten milletvekili, yerel temsilcilerle olan iletişimin kendileri için kıymetli olduğunu ifade etti. Yurdunuseven, ulusal düzeydeki temsilcilerin, köy ve ilçe düzeyindeki muhtarlar ve yerel meclis üyeleri ile yakından ilgilenmesinin, toplumun her kesimine hizmet edilmesinde büyük bir rol oynadığını vurgulayarak bu tür temasların devam edeceğini belirtti.

Toplantı, yerel yönetimlerle meclis arasında süregelen işbirliğini ve diyaloğu güçlendirmenin yanı sıra, local düzeydeki sorunlara meclis nezdinde dikkat çekmek ve bu sorunların çözümüne yönelik stratejiler geliştirmek açısından da önem taşıyor.

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °