"AK Partili Ali Özkaya, Afyonkarahisar'da Yaptığı Hizmetlerle Öne Çıkıyor"

"AK Partili Ali Özkaya, Afyonkarahisar'da Yaptığı Hizmetlerle Öne Çıkıyor"

Siyaset 31.12.2023 10:13:00 0

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, temsil ettiği Afyonkarahisar ilinde gerçekleştirdiği hizmetler ve projeleriyle dikkat çekiyor. "5 Yılda Neler Mi Yaptık? İzleyelim..." sloganıyla paylaşılan bilgilendirme içeriği, Milletvekili Özkaya'nın yürüttüğü ve desteklediği çalışmaları öne çıkarıyor. Bu içerikte, yerel kalkınma ve gönül belediyeciliği kavramlarıyla bir araya getirilen faaliyet ve projelerin detayları vatandaşlara aktarılıyor.

#serkankoyuncu ile etiketlenen paylaşımlarda, Emirdağ Belediyesi'nin çalışmalarına dikkat çekiliyor ve "#gönülbelediyeciligi #bizimsevdamizemirdag #emirdağbelediyesi #EmirdağiçinDeğer #emirdağyüzyılı" etiketleriyle Emirdağ'da yapılan yatırımların halk için ne kadar değerli olduğu vurgulanıyor.

Milletvekili Özkaya'nın, Emirdağ ve Afyonkarahisar bölgesinin gelişimine ve refahına destek verdiği, bu çabanın meyvelerinin toplanmaya başlandığı belirtiliyor. Projelerin vatandaşların beklentileri ve ihtiyaçları doğrultusunda geliştirildiği ve uzun vadeli, sürdürülebilir bir gelişmeyi hedeflediği vurgulanıyor.


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °