AK Parti'nin genç ve iddialı Belediye Başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Afyonkarahisar seçimlerinde favori adaylardan biri olarak öne çıkıyor.

AK Parti'nin genç ve iddialı Belediye Başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Afyonkarahisar seçimlerinde favori adaylardan biri olarak öne çıkıyor.

Siyaset 17.03.2024 17:42:31 0
AK Parti
Afyonkarahisar'da yerel seçimler yaklaşırken siyasi faaliyetler hız kesmeden devam ediyor. AK Parti'nin genç ve iddialı Belediye Başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay da halkla buluşma çabalarını sürdürüyor. 38 yaşındaki Uluçay, Afyonkarahisar'da siyasete yeni bir soluk getiriyor.

Uluçay, dürüstlük ve ahlaki değerleriyle tanınıyor. Kendisinin yönettiği başarılı bir et üretimi şirketi olan Uluçay, kendi işletmesinden kamu kurumlarına et satışını durdurdu. Bu kararıyla Uluçay'ın "hak geçerse helalleşemem" anlayışını yansıttığı belirtiliyor.

Afyonkarahisar'da hem hayırseverliği hem de iş dünyasındaki başarısıyla saygı gören bir isim olan Uluçay, geçmişte yaşanan büyük bir doğal afet sırasında bölge halkına insani yardım faaliyetlerinde bulundu. Bu yardımlar, Uluçay'ın sadece işinde değil, içinde de zengin bir kişi olduğunu gösteriyor.

Uluçay, siyasi ve iş dünyasındaki arkadaşları tarafından hakkaniyetli, adaletli ve merhamet sahibi olarak nitelendiriliyor. Aile değerlerine önem veren ve siyasi kin taşımayan bir karakteriyle dikkat çekiyor. Seçim sürecinde gençliğin verdiği enerjiyi yansıtan Uluçay, vakit yönetimi ve çözüm odaklı çalışma tarzıyla da dikkat çekiyor.

Son zamanlarda katıldığı televizyon programlarında da tanınan Uluçay, insani değerlere önem vererek ziyaret ettiği insanlara zaman ayırıp onların sorunlarıyla ilgileniyor. Seçim sürecinde eşi tarafından da desteklenen Uluçay, samimi ve inançlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Uzun yıllardır AK Parti'nin bölgede seçimleri kazanması nedeniyle Uluçay, 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde de favori adaylardan biri olarak görülüyor. Ne olursa olsun, Uluçay'ın dürüstlüğü ve gençlik enerjisiyle Afyonkarahisar için değerli biri olduğu kabul ediliyor. Afyonkarahisar halkı, gözlerini seçim gününe çevirmiş durumda. #Afyonkarahisar #seçimler #HüseyinCeylanUluçay #AKParti

Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °