AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Isparta'da Erasmus+ TEKNO-STAJ Konsorsiyumu protokolü imzaladı.

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Isparta'da Erasmus+ TEKNO-STAJ Konsorsiyumu protokolü imzaladı.

Egitim 25.12.2023 14:37:25 0
AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Isparta
Erasmus+ TEKNO-STAJ Konsorsiyumu protokolü imza töreni, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş'ın katılımıyla Isparta'da gerçekleştirildi. İmzalar, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi koordinatörlüğünde atıldı. AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş'ın yanı sıra, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Gösterit, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Gürsoy, AKÜ Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (UİM) Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Fatih GÜNGÖR ve UİM'de görevli Öğr. Gör. Turan Ulaş ile paydaş kurum temsilcileri de törende yer aldı.

Toplantıda, proje yönetimi, başvuru süreçleri ve hibenin etkin kullanılması konusunda bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca, konsorsiyumun 2022 yılından itibaren karşılaştığı sorunların çözüm önerileri üzerine de görüşüldü. Hibelerin etkili ve verimli bir şekilde kullanılması amacıyla da bilgilendirmeler yapıldı.

Erasmus+ TEKNO-STAJ Konsorsiyumu, 2022 yılında başlayacak ve 2027 yılına kadar sürecek. Bu süre boyunca konsorsiyum dahilinde toplamda 60 öğrenci ve 72 personelin Avrupa'ya gönderilmesi planlanıyor. Bu gönderimlerin 15 öğrenci ve 20 personel olmak üzere AKÜ'den yapılması öngörülüyor.

Törenden sonra, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal'ı makamında ziyaret etti ve çeşitli hediyeler takdim etti.

#ErasmusPlus #TEKNOSTAJ #AKÜ #IspartaUygulamalıBilimlerÜniversitesi

Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °