Akü Hırsızları Yakalandı.

Akü hırsızları Yakalandı.

Asayis 14.12.2022 10:08:00 0
Akü Hırsızları Yakalandı.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğünce; Afyonkarahisar merkez, İscehisar ile Bolvadin ilçeleri, Gebeceler ile Sülümenli kasabaları ve Göynük köyünde farklı tarihlerde meydana gelen, park halinde bulunan araçlardan toplamda 30 adet akü çalınması olayları ile ilgili yapılan çalışmalar neticesinde; olayları gerçekleştirenlerin F.C. ve M.C.A. isimli şahıslar olduğu tespit edilerek gözaltına alındı

Şahısların hırsızlık olaylarını kullandıkları aracın plakalarını sökmek suretiyle gerçekleştirdikleri, çaldıkları aküleri ise hurdacılık yapan bir iş yerine, oto yedek parçacılığı yapan H.Ö. isimli şahsa ve seyyar hurdacıya 8.000 TL karşılığında sattıkları yönünde beyanlarına istinaden bahse konu hurdacılık yapan iş yeri sahibi A.K. ile oto yedek parçacılığı yapan H.Ö. isimli şahıslara Suç Eşyasını Satın Almak ve Kabul Etmek Suçundan işlem yapıldıktan sonra şahıslar serbest bırakılmıştır.

 

Konuyla ilgili olarak 4 adet akü ele geçirilmiş ve müştekilere teslim edilmiş olup şüpheli M.C.A. ve F.C. isimli şahıslar 13.12.2022 günü sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Anahtar Kelimeler: Hırsızları Yakalandı.
Cumartesi 17.6 ° / 5.7 °
Pazar 18.7 ° / 3.8 °
Pazartesi 20.8 ° / 6 °