Ali Özkaya, "Önce Milletvekili Ol. Sonra Tartışmaya Gelirim" Dedi.

Ali Özkaya, "Önce Milletvekili Ol. Sonra Tartışmaya Gelirim" Dedi.

Gündem 8.05.2023 15:43:54 0
Ali Özkaya,
Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ali Özkaya, Gün FM'de Gazeteci İsmail Akar'ın konuğu oldu ve Afyonkarahisar'da Ak Parti'nin her zaman ülke ortalamasının 10 puan üzerinde aldığını, bu seçimde de aynı sonucu beklediklerini belirtti. İyi Parti Milletvekili Adayı Hakan Şeref Olgun'un düello teklifine "Önce Olgun milletvekili olsun. Sonra karşıma gelsin" şeklinde yanıt verdi.

Özkaya, programda ekonomiyle ilgili değerlendirmelerde bulunarak fiyatların yakında daha da düşeceğini söyledi. Kendilerinin boş vaat vermediklerini ve verdikleri sözleri yerine getirdiklerini ifade eden Özkaya, çalışanların eleştiricilere göre daha az gürültü yaptığını belirtti.

Eğitim alanında Afyonkarahisar'a yapılan güzel yatırımlar olduğunu ancak eğitimin niteliği konusunda daha yapacak işleri olduğunu söyleyen Özkaya, öğretmenlere de büyük sorumluluklar düştüğünü ifade etti. Üreticilerin desteklenmeye devam edeceğine de vurgu yapan Özkaya, bu arada İyi Parti Milletvekili Adayı Hakan Şeref Olgun'un açıklamasına da yanıt vererek önce milletvekili olması gerektiğini söyledi.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve kalabalık bir partili grubu eşlik eden Ali Özkaya'nın programı, Gün FM'de Gerçek Gündem programı kapsamında gerçekleşti.

Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °