Alper Yağcı'dan Mahalle Turu: "Muhtarlar Belediye Başkan Yardımcısı Gibi Çalışacak!"

Alper Yağcı'dan Mahalle Turu: "Muhtarlar Belediye Başkan Yardımcısı Gibi Çalışacak!"

Siyaset 10.03.2024 12:26:00 0
Alper Yağcı


Alper Yağcı, Afyonkarahisar'ın Mahallelerinin Nabzını Tutmak için Muhtarları Ziyaret Ediyor

İYİ Parti'nin Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Afyonkarahisar'da halkın sesini duymak ve mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde belirlemek için mahalle muhtarlarıyla görüşmeler yapıyor. Yağcı Osmangazi, Orhangazi ve Selçuklu mahalle muhtarlarıyla gerçekleştirdiği ziyaretlerle mahalle sakinlerinin görüş ve fikirlerini aktif bir şekilde dinlemeyi hedefliyor.

Yağcı'nın yaptığı bu ziyaretlere, İYİ Parti'nin il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Afyonkarahisar merkezinin il başkanı İzzet Köken'de katılım gösterdi. Ziyaretlerin mahallelerin sosyal ve belediyecilik anlamında önceliklerini anlama bakımından önemine vurgu yapan Yağcı, muhtarların şehir yönetiminde kilit rol oynayacaklarını belirtti.
Alper Yağcı, "Mahalle muhtarlarımızı ziyaret etmekten mutluluk duyuyorum. Mahallelerimizin sorunları, eksikleri, beklentileri en iyi burada görüp öğreniyoruz" dedi ve muhtarların, yaklaşan mahalli seçimlerde önemli bir konumda olacağını ifade etti. Yağcı, muhtarlarla olan istişarelerin kendisine stratejik bir avantaj sağladığını ve halkla etkileşim olanağı yarattığını söyledi.
Yağcı, seçildiği takdirde halkın isteklerini dikkate alacaklarını ve yönetimi onlarla birlikte sürdüreceklerine söz vererek, "İYİ'likle, güzellikle hep birlikte bu şehri yöneteceğiz" diyerek niyetlerinin olumlu yönde olduğunun altını çizdi.


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °