ALT YAPISI TAMAMLANAN UYDUKENT BÖLGESİ SICAK ASFALT İLE BULUŞUYOR

BAŞKAN ZEYBEK ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Gündem 6.07.2023 13:42:00 0
ALT YAPISI TAMAMLANAN UYDUKENT BÖLGESİ SICAK ASFALT İLE BULUŞUYOR

 

 

        Afyonkarahisar Belediyesi Uydukent bölgesinde sıcak asfalt çalışmaları için düğmeye bastı. Bu çalışmalar kapsamında, yağmur suyu çalışmaları tamamlanan Uydukent Orhangazi, Osmangazi ve Yeşulyurt Mahalleleri sıcak asfaltla kavuşacak. 

          Sorunsuz bir üstyapı için yol-yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediyemiz, kentin çeşitli noktalarında çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Orhangazi Mahallesinin sıcak asfaltı yenileniyor.

       Afyonkarahisar Belediyesi, yol altyapısını güçlendirmek için 2023 yılında da yoğun şekilde çalışıyor. Yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediyemiz, konforlu ulaşım sağlanmasını hedefliyor. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’te saha incelemelerini sürdürüyor. Havaların mevsim normallerine dönmesi ile birlikte sıcak asfalt çalışmaları hız kazandı. Şehir merkezi başta olmak üzere mahallelerde de asfalt serim işlemleri devam ederken, Başkanımız Mehmet Zeybek Orhangazi Mahallesi’nde çalışan ekiplerimizi ziyaret etti. Yol ve Asfalt Birim Sorumlusu Onur Sürüç ve ekip şefinden bilgi aldı.

HAVALAR ISINDI YOL ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KAZANDI

        Çalışma yapılan ve yapılacak olan güzergâhları inceleyen Başkanımız, son duruma ilişkin açıklama yaptı. Yağmur yağışları nedeni ile aksamalar yaşandığını belirten Zeybek Başkan; “Bu sene çok şiddetli yağmurlar nedeni ile aksamalar oldu, havaların ısınması ile birlikte yol çalışmalarımıza hız verdik. Ekiplerimiz çift vardiya çalışıyor. Şehir merkezinde asfalt çalışması, Orhangazi, Osmangazi ve Yeşilyurt Mahallelerinde alt yapıyı tamamladık, sıcak asfalta başladık. Yenice, Mareşal Fevzi Çakmak ve Fatih Mahallemizde yol çalışmaları hızla devam ediyor. Hummalı bir şekilde yol, kaldırım ve bordür çalışması yapılıyor. Şehir merkezinde Ordu Bulvarı ve Yeşilyol’da kaldırım ihaleleri yapıldı, kısa sürede çalışma başlayacak. Buralarda kendi tesisimizde üretilen taşları kullanacağız. Dumlupınar Mahallemizin kaldırım ihaleyi yapıldı, çalışmalara başlanacak. Yine şehrimizin muhtelif yerlerindeki yol ve kaldırım çalışmaları devam ediyor” şeklinde konuştu.

ZEYBEK BAŞKAN’DAN EKİPLERE İÇEÇEK İKRAMI

Orhangazi Mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkanımız, ekip arkadaşları ve mesai mefhumu gözetmeden asfalt serimi yapan çalışanlar ile bir araya gelerek sohbet etti. Sıcak hava ve yoğun çalışma temposuna mola veren ekiplere içecek ikram etti. Çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkanımız Mehmet Zeybek, küçük bir kız çocuğunun vişne ikramını da geri çevirmedi. Zeybek Başkan, kısa süreli sohbet ardından hediye vererek fotoğraf çekindi.


 


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °