“Köylerimiz Artik Sosyal Tesis Talep Ediyor”

“Köylerimiz Artik Sosyal Tesis Talep Ediyor”

Gündem 3.07.2021 12:07:45 0
“Köylerimiz Artik Sosyal Tesis Talep Ediyor”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Baskan Vekili Ali Özkaya Dinar ve Evciler’de gün boyunca ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Milletvekili Özkaya, ilk olarak AK Parti Dinar Ilçe Baskanligi’ni ziyaret ederek, AK Parti Dinar Ilçe Baskani Idris Er, Belediye Baskani Nihat Sari, Ilçe Yönetimi, Kadin ve Gençlik Kollari Baskanlari, Il Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ve Dinar’li vatandaslar ile bir araya geldi.

Ilçede yapilan teskilat çalismalarini ve yatirimlari degerlendiren Milletvekili Özkaya, toplanti sonrasinda vatandaslarimizla özel olarak tek tek görüserek talep ve isteklerini not aldi. Milletvekili Özkaya teskilat binasinda ki toplantinin ardindan ise, Dinar Ulu Caminde Cuma namazi sonrasinda çevredeki esnafin cumasini tebrik etti.

 Dinar Belediyesinde Dinar Belediye Baskani Nihat Sari’yi ilçe teskilati ve beraberindeki heyet ile ziyaret eden Milletvekili Özkaya, Belediye tarafindan yürütülen yatirim ve hizmetlerle alakali istisarelerde bulundu.

Belediye ziyareti akabinde ise Milletvekili beraberinde Baskan Sari, Ilçe Baskani Idris Er ve teskilat mensuplari ile Belediye tarafindan yapimina devam edilen Kapali Pazar Yeri’nde incemelerde bulundu.

Milletvekili Özkaya daha sonra Dinar’da Düden olarak bilinen ve menderes nehrini besleyen akarsuyun çikis noktasinda inceleme yaparak, ilçeden ayrildi.

“Evciler Her Seyin En Iyisine Layik”

Ziyaretlerine gün boyu devam eden Milletvekili Özkaya, Dinar’in akabinde  AK Parti Evciler ilçe Baskanliginda, Ilçe Baskani Sener Çaliskan, Belediye Baskani Ali Dede Savas ve teskilat mensuplari ile bir araya geldi. Burada da teskilatla degerlendirmelerde bulunan Milletvekili Özkaya, Ilçede göreve baslayan Kaymakam Enes Emircan Buyuran’i da ziyaret etti.

Daha sonra Baskan Savas, Ilçe Baskani Sener ve Kaymakam Buyuran ile birlikte ilçede yapimi devam eden yeni sehir stadyumu ve hükümet konaginda incelemelerde bulundu.

Özkaya, “Evciler ilçemiz her seyin en iyisine layik. Hükümetimiz burada çok güzel hizmetlere imza atiyor.

Bizlerde bu yatirim ve hizmetlerin takipçisi olarak ilçelerimizin her anlamda gelismesi ve kalkinmasini saglamak istiyoruz” dedi.

“Köylerimiz Artik Sosyal Tesis Talep Ediyor”

Ilçe ziyaretlerinin akabinde Evciler ve Dinar’da köy ziyaretleri gerçeklestiren Milletvekili Özkaya, sirasiyla Evciler Gökçek Köyü, Dinar Gençali, Aktoprak ve Tekin köylerinde vatandaslarla bir araya geldi.

Vatandaslarin talep ve isteklerini dinleyen Milletvekili Özkaya, AK Parti dönemi itibari ile Köylerde büyük bir dönüsümün gerçeklestigini belirtti. Özkaya, “Köylerimizin gelismesi ve büyümesine ayri bir önem veriyoruz” dedi.

Köylerin artik bir çok asil ihtiyacinin bittigine deginen Milletvekili Özkaya, “Artik köylerimizde Dügün Salonlari, Köy Konaklari talep ediliyor

. Buda bize gösteriyor ki, Köylerimizdeki asil ve ana ihtiyaçlarin tamami yapildi.

Bu nedenle hemsehrilerimiz de sosyal ihtiyaçlara yönelik istek ve taleplerde bulunuyor” dedi. Milletvekili Özkaya gün boyu gerçeklestirdigi ziyaretlerin akabinde bir açiklama yaparak,

“Her zaman milletimizin emrinde ve yanindayiz. Meclis çalismalarindan firsat buldukça, hemen halkimizin ayagina gidiyor, taleplerini, isteklerini ve bizlerden beklentilerini yerinde dinliyor ve çözüme kavusturmanin gayretinde oluyoruz.

Bu aziz millete hizmet etmekten, Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan ile Türkiye’yi 2023’e hazirlamaktan son derece mutlu ve gururluyuz. Insallah 2023 Türkiye’sine Afyonkarahisar’imiz, ilçelerimiz ve köylerimiz hazir olacak” dedi.

Afyon HABERI


Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °