MERKEZ ILÇE BASKANI KARADENIZ MERKEZE BAGLI BELDELERE ÇIKARMA YAPTI

MERKEZ ILÇE BASKANI KARADENIZ MERKEZE BAGLI BELDELERE ÇIKARMA YAPTI

Siyaset 5.07.2021 07:52:25 0
MERKEZ ILÇE BASKANI KARADENIZ MERKEZE BAGLI BELDELERE ÇIKARMA YAPTI

AK Parti Afyonkarahisar Merkez Ilçe Baskan Ziya Coskun Karadeniz, yönetim kurulu üyeleri ile merkez bagli beldelere çikarma yapti.

Her beldede teskilat mensuplarini ve vatandaslari dinleyen Karadeniz, AK Parti milletimizin aynasidir, biz de milletimize vaat degil söz veririz” dedi.

 

AK Parti Afyonkarahisar Merkez Ilçe Baskan Ziya Coskun Karadeniz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte merkeze bagli beldeleri ziyaret etti.

 

“Biz vaat degil söz veririz”

 

Karadeniz ziyaretlerinde "Sehrimizde pandemi dolayisiyla ara verdigimiz ziyaretlerimize yeniden basladik.

Sehrimiz, köy ve kasabalarinda ayak basmadik yer birakmayacagiz. Her alanda sorunlarini yerinde tespit etmek, vatandaslarimizin talep ve önerilerini dinlemek bizlerin birinci vazifesidir.

Bu vazifemizi tam anlamiyla yerine getirebilmek adina ziyaret ettigimiz her yerde talep önerileri raporluyoruz. Vatandasimizin, esnafin, çiftçinin, üreticinin toplumun her kesiminin düsüncesi bizim için çok önemli. Biz AK Parti’nin neferleri olarak her zaman vaat degil söz verdik.

Sözlerimizi yerine getirmenin mutlulugunu yasiyoruz” seklinde konustu.

 

“Yalan laf degil icraat üretiyoruz”

 

“Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan'in selamlarini ilettigimiz her yerde coskuyla ve ilgiyle karsilaniyoruz” diyen Karadeniz, “Vatandaslarimiz Cumhurbaskanimiza güveniyor, inaniyor. Cumhurbaskanimiz birileri gibi yalan laf degil, icraat ürettigi için halkimiz her daim destekçisi oldugu mesajini veriyor. Zira yapilan anketler de Cumhur ittifaki ipi gögüslüyor” dedi.

 

“AK Parti milletimizin aynasidir”

 

Karadeniz açiklamasini “Bugüne kadar esnaf ve vatandaslarimiz ile iç içeydik, pandemi sürecinin ardindan daha fazla bir araya gelecegiz

. Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan'in talimatlari dogrultusunda gönül seferberligi yaparak çalismalarimiza basladik.

AK Parti teskilatlari olarak dün de bugün de vatandaslarimizin yanindayiz.

Aziz milletimizin derdi bizim derdimizdir. AK Parti ise milletimizin aynasidir. Bundan sonra pandemi dolayisiyla ara verdigimiz çalismalarimiza kaldigimiz yerden devam devam edecegiz” sözleri ile noktaladi.

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °