ZEYBEK BASKAN KARSIYAKA MAHALLESI’NI ZIYARET ETTI

ZEYBEK BASKAN KARSIYAKA MAHALLESI’NI ZIYARET ETTI

Gündem 9.07.2021 20:26:25 0
ZEYBEK BASKAN KARSIYAKA MAHALLESI’NI ZIYARET ETTI

 

     Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek sorunlari yerinde tespit ediyor, her firsatta mahalli idarecilerimiz olan muhtarlarimizla mahallelerinde bir araya geliyor. Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek bu kez de Karsiyaka Mahallesi’ni ziyaret etti. Baskanimiz Zeybek, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz, Baskan Yardimcimiz Süleyman Karakus ve Belediyemiz Birim Müdürleri ile birlikte Karsiyaka Mahallesi sakinleri ve Muhtar Ismail Sahin ile bulustu.

BASKANIMIZ ZEYBEK SORUNLARI YERINDE ÇÖZÜYOR

     Mahalle camisinde Cuma namazini eda eden Baskanimiz Mehmet Zeybek ve Vekilimiz Ibrahim Yurdunuseven; Karsiyaka Mahallesi’nde yapilmis olan yatirimlari yerinde incelerken vatandaslar ile de hasbihal etti.

Ziyarette; Baskanimiz Mehmet Zeybek’in talimatlari ile ekiplerimiz tarafindan kazandirilan yatirimlar ele alinirken mahallelinin de talepleri istisare edildi. Hem seçim vaatlerinin hem de verilen sözlerin tutuldugunu aktaran Karsiyaka Mahalle Muhtari Ismail Sahin Baskanimiz Zeybek ve ekibine tesekkür etti.

Sahin; “Baskanimiz ve Vekilimizden Allah razi olsun. Mahallemiz adina istek ve taleplerimizi Baskanimiza ilettik

. Bu isteklerin karsilanacagi sözünü aldik. Baskanimizin bugüne kadar mahallemize yapmis oldugu hizmetlerden dolayi tesekkür ediyorum.” dedi.

“HIZMET DEMEK AK PARTI DEMEK”

     Milletvekilimiz Ibrahim Yurdunuseven; Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’in vatandaslarla her zaman iç içe oldugunu, talep ve sorunlari yerinde çözüme kavusturma hedefi ile ziyaretler yaptigina dikkat çekerek; “Belediye Baskanimiz ile birlikte mahalle turlarina devam ediyoruz.

Karsiyaka Mahallesi’ne ikinci ziyaretimizi gerçeklestirdik. Problemleri yerinde tespit ediyor ve Sayin Baskanimizin talimatlari ile de hemen müdahale ederek en kisa zamanda çözüme kavusturuyoruz. Biz hizmet için variz; hizmet demek AK Parti demek. Vatandaslarimiz ile her zaman bir ve beraberiz.” ifadelerini kullandi. 

“BELEDIYEMIZI ORTAK AKILLA YÖNETIYORUZ”

     Hemserileri ile iç içe olmaktan ve bir araya gelmekten geri durmadiklarini vurgulayan Baskanimiz Mehmet Zeybek ise “Göreve geldigimiz andan itibaren halkimiza söz vermistik; Belediyemizi ortak akilla yönetecegiz diye. Hiçbir zaman da halkimizdan ayri durmadik, imkanlar dahilinde vekillerimiz,

il ve ilçe baskanlarimiz ile birlikte mahallelerimizi ziyaret ediyoruz.

Birim Müdürlerimiz ile beraber problemleri mahallinde dinleyip mahallinde çözüme kavusturmaya gayret ediyoruz.

Su ana kadar 58 mahallemizin tamamini ziyaret ettim, yeniden turlarimiza basladik. Halkimiz ile bir arada olmaya devam edecegiz.” diye konustu. 

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °