“SPOR SEHRI AFYONKARAHISAR’A SPORCU NESILLER YAKISIR”

“SPOR SEHRI AFYONKARAHISAR’A SPORCU NESILLER YAKISIR”

Spor 10.07.2021 20:33:16 0
“SPOR SEHRI AFYONKARAHISAR’A SPORCU NESILLER YAKISIR”

ZAFER MEYDANI YINE ÇOK RENKLI

BASKETBOL TURNUVASI NEFES KESIYOR

         Belediyemiz Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü tarafindan; Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ile Basketbol Il Temsilciligi’nin katkilari ile düzenlenen ‘3x3 Basketbol Turnuvasi’ heyecani Zafer Meydani’nda basladi.Spor kenti sehrimizde; Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’in önem verdigi gençlerimiz, basketbol turnuvasinda ter döktü. 4 farkli ilden katilim saglayan 40 takim 140 sporcu, dereceye girebilmek için mücadele etti.

RENKLI GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

            '3x3 Basketbol Turnuvasi' nefes kesen mücadelelerin yani sira renkli görüntülere de sahne oldu. Belediyemiz Mehteran Takiminin yer aldigi turnuva baslangicinda Belediyemiz Halk Oyunlari Ekibi de meydani dolduran vatandaslarimiza ve katilimcilara gösteri sundu.Sehrimizde sporun bir yasam biçimine dönüsmesi için düzenlenen etkinliklerden biri olan geleneksel ‘3x3 Basketbol Turnuvasi’na Belediye Baskan Yardimcimiz Süleyman Karakus, Gençlik ve Spor Il Müdür Vekili Mustafa Asan, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinakti ve Basketbol Il Temsilcisi Feyzullah Demirkale katildi.

 Etkinlikte protokol üyeleri; sporculara belediyemiz tarafindan hazirlanan hediye paketlerini takdim etti.

 

           Yaz etkinlikleri kapsaminda yapilan faaliyetlerde gelecek nesiller için düzenlenen spor müsabakalarinin da yer aldigina dikkat çeken Belediye Baskan Yardimcimiz Süleyman Karakus; “4 aylik Yaz etkinliklerimiz kapsaminda yer alan 3x3 Basketbol Turnuvasi’nda gençlerimiz ile bir araya geldik. Gençlerimizin sportif faaliyetler yapmasina her alanda imkân saglamaya gayret ediyor ve bu siarla çalismalarimizi sürdürüyoruz.

Spor sehri Afyonkarahisar’imiz da miniklerimizden baslayarak gençlerimize kadar; sporu sevmeleri ve sporcu bir nesil yetismesi için çabaliyoruz.

Çocuk tiyatrosu gibi etkinliklerle de egitim kalitesinin spor ile birleserek yükseltilmesi amacimizdir. Gençlerimizi böyle bir tablonun içerisinde görmek gelecegimiz adina da umut verici. Yarismalara katilan gelecegimizin teminati çocuklarimiza ve gençlerimize basarilar diliyorum.” diye konustu.

 3x3 Basketbol Turnuvasi’nin ilk gününde takimlar; Büyük Erkekler, Genç Erkekler, Yildiz Erkekler, Küçük Erkekler ve Minik Erkekler kategorilerinde maç yapti. Hem sporcular hem de katilimcilar keyifli anlar yasadi. Turnuvanin Sampiyon takimi ise 11 Temmuz Pazar günü yapilacak final karsilasmasi ile belli olacak. Turnuvada mücadeleyi kazanarak birinci olan takima 1000 TL, ikinci olan takima 750 TL, üçüncü olan takima ise 500 TL ödül verilecek.

BILGI EVI KURSIYERLERI STANT AÇTI

Ayrica Zafer Meydani’nda Bilgi Evlerinde çalismalarini sürdüren kursiyerler tarafindan açilan stantlarda el emegi göz nuru eserler sergilendi. Stantlari ziyaret eden Belediye Baskan Yardimcimiz Süleyman Karakus da kursiyerlerin ürünlerini inceledi, alisveris yapti.

Afyon HABERI


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °