Baskan Koyuncu, “Emirdag Kadin Kooperatifi örnek teskil ediyor”

Baskan Koyuncu, “Emirdag Kadin Kooperatifi örnek teskil ediyor”

Yasam 12.07.2021 12:38:19 0
Baskan Koyuncu, “Emirdag Kadin Kooperatifi örnek teskil ediyor”

 

Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek öncülügünde, her bir atölyesi kendi alaninda örnek teskil edecek sekilde üretime geçmeyi basaran Emirdag Kadin Kooperatifinin gücüne güç katmaya devam ettigini söyledi. Kadinlar simdi de yeni dogan bebekler için yastik ürettiler.

 

Emirdag Kadin Kooperatifinde Emirdagli Kadinlar ürütmeye devam ediyor. Emirdag Kadin Kooperatifi tarafindan dikis atölyesinde emek vererek çesitli ürünler üreten kadinlar, tanitimini yaptiklari 250 adet yeni dogan bebekler için yastiklar Emirdag Kadin Kooperatifi Baskani Filiz Bilici tarafindan Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu’ya teslim edildi.

 

“Emirdag Kadin Kooperatifi ile gurur duyuyoruz”

Kadin kooperatifi ile gurur duyduklarini kaydeden Baskan Koyuncu, "Ortak hareket etme kültürünün ve birlikte üretmenin bir parçasi olan kooperatiflesmede basariya ulastik. Kadinlarimiz yine kendinden beklenenden fazlasini göstermis. Emirdag Kadin Kooperatifimizden alinan ürünlerin kalitesini, güzelligini ve fiyatini gördük, begendik, tasdik ettik

. Bu konuda Sehrimize ve Sehrimizin kadinlarina öncülük eden Sayin Valimiz Gökmen Çiçek ve Sayin Kaymakamimiz Osman Eren Bilici’ye sükranlarimi sunuyorum. Tabii tesekkürlerimizi ayni zamanda kadin kooperatiflerine her türlü imkani sunan Milletvekillerimiz Sayin Ali Özkaya’ya, Sayin Ibrahim Yurdunuseven’e ve Sayin Veysel Eroglu'na da sunuyoruz" dedi.

Afyon HABERI


Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °