BASKAN ULUÇAY’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

BASKAN ULUÇAY’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Gündem 18.07.2021 14:18:00 0
BASKAN ULUÇAY’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, Kurban Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayinladi.

Uluçay mesajinda, bayramlarin birlik ve beraberlik duygularini pekistiren nadide günler oldugunu söyleyerek “vicdan ve merhameti hatirlatmasi en büyük arzumuzdur” dedi.

 

Kurban Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayinlayan AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, “Bayramlar tüm dünya Müslümanlari için birlik, kardeslik, baris ve esenlik demektir.

Dayanisma duygularinin zirve yaptigi, darginlik ve kirginliklarin unutulmasi gerektigi nadide günlerdir.

Kurban, kisinin kendisine hak gördügü rizki baskasina da hak görmesidir. Kurban Bayrami demek sadece kurban kesmek degil, paylasmak, yardimlasmak ve sevdiklerimizle bir arada ‘temas hassasiyeti’ gözetilerek güzel vakit geçirmek demektir” dedi.

 

“Vicdan ve merhameti hatirlatmasi en büyük arzumuzdur”

 

“Gönülleri yumusatan Kurban Bayraminin, insanliga vicdan ve merhameti de hatirlatmasi en büyük arzumuzdur” diyen Uluçay sözlerini, “Kurban Bayrami’nin Suriye, Filistin, Dogu Türkistan ve Myanmar basta olmak üzere dünya üzerinde din kardeslerimizin yasadigi zulümlerin sona ermesine vesile olmasini, Islam cografyasinin da ayni heyecani her bayram yasamasini ümit ediyorum.

Aziz milletimizin ve Müslüman kardeslerimizin Kurban Bayrami’ni tebrik eder, Rab’bimden yilina kedersiz eristirmesini dilerim” ifadeleri ile noktaladi.

Afyon HABERI


Pazartesi 16 ° / 6.4 °
Salı 17.9 ° / 4.9 °
Çarşamba 19.5 ° / 6.4 °