AKROBASI SAMPIYONASI NEFES KESTI

AKROBASI SAMPIYONASI NEFES KESTI

Spor 19.07.2021 13:52:16 0
AKROBASI SAMPIYONASI NEFES KESTI

AVRUPA AKROBASI SAMPIYONASI NEFES KESTI

Motor Sporlari organizasyonlari arasinda seyir zevki en yüksek branslardan olan Avrupa Akrobasi Sampiyonasi Afyonkarahisar’da yapildi. Afyonkarahisar uluslararasi organizasyonlara ev sahipligi yapmaya devam ediyor. Avrupa Akrobasi Sampiyonasi 17-18 Temmuz tarihlerinde Afyon Motor Sporlari Merkezi’nde düzenlendi.

Bu sinifta “En Iyi Pist” ödülüne sahip Afyonkarahisar’da Avrupa’nin en iyi serbest stil ve Türk motosikletçileri, bütün hünerlerini sergiledi.

Belediyemizin katkilariyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsaminda organize edilen sampiyonanin final bölümüne Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, Türkiye Motosiklet Federasyonu As Baskani Mahmut Nedim Akülke ve çok sayida sporsever katildi.17 Temmuz Cumartesi günü birinci etaplarin yapildigi yarismanin final etaplari ise 18 Temmuz Pazar günü yapildi. 

“AFYONKARAHISARIMIZ DÜNYA ORGANIZASYONLARININ YENI ADRESI”

 Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek Avrupa’nin en iyi motosiklet kullanicilarina ev sahipligi yapmanin mutlulugunu yasadiklarini belirterek “Afyonkarahisar’da uluslararasi organizasyonlar düzenlemeye devam ediyoruz.

Avrupa’nin bu alandaki usta isimleri sehrimizde agirladik. Spor Turizminde Afyonkarahisar artik bir marka ve her kesimden insanlarin gelmek istedigi bir destinasyon. Bu alanda attigimiz adimlarla insallah hem bu sene hem de gelecek senelerde sehrimize olan ilgi giderek artacak.

Bu sene 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsaminda ikinci kez düzenledigimiz organizasyonumuza katilan sporseverlerimizi ve yarismacilarimizi gönülden tebrik ediyorum” dedi.

         Avrupa Akrobasi Sampiyonasi'nin Türkiye finalini Macaristan'dan Balazs Herczeg kazandi. Final yarislarinin ardindan bütün akrobatlar, pistte özel bir gösteri sundu.

Afyon HABERI


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °