Aileler ve gençler bayram tatilini eglence merkezinde geçiriyor

Aileler ve gençler bayram tatilini eglence merkezinde geçiriyor

Asayis 21.07.2021 17:04:14 0
Aileler ve gençler bayram tatilini eglence merkezinde geçiriyor

ISTANBUL, (DHA)- Isfanbul Tema Park, bayram tatilinde ailece eglencenin tadini çikarmak isteyen ziyaretçilerini agirliyor. Tema Park Direktörü Tankut Tonger, eglencenin uluslararasi hijyen standartlarina sahip tedbirler çerçevesinde açik havada gönül rahatligiyla yasanacagini ve pandemi ile evde geçirilen bayramlarin ardindan normallesme adimlarinin atilmasiyla bu yil Kurban Bayrami’nda keyifli ve eglenceli günlerin kaldigi yerden devam ettigini söyledi.  

Kisitlamalar sonrasi, 10 Temmuz’da kapilarini açan Isfanbul Tema Park’in Kurban Bayrami tatilini eglenceyle geçirmek isteyenlere benzersiz bir tatil deneyimi sunacagi belirtildi. Uzun bir aranin ardindan yeniden hizmet vermeye basladiklarini ifade eden Isfanbul Tema Park Direktörü Tankut Tonger, eski bayram eglencelerini aratmayacak nitelikte hizmet vermeye hazir olduklarini söyledi. Bu süreçte en önem verdikleri konunun çalisanlarin ve misafirlerin sagligi oldugunu da vurgulayan Tonger, “Tüm dünyada oldugu gibi ülkemizde de uzun süren pandemi döneminde sevdiklerimizle birlikte keyifli ve eglenceli vakit geçirmeye büyük özlem duyduk. Hayatin normale dönmesinin ardindan kutlayacagimiz bu bayrama tüm hijyen önlemlerimizi alarak hazirlandik. Isfanbul Tema Park olarak misafirlerimize eski bayramlar tadinda hizmet veriyoruz. Misafirlerimiz güvenle ve gönüllerince eglencenin tadini çikariyorlar” diye konustu.

“ELIM AYAGIM TITRIYOR, HERKESE TAVSIYE EDERIM”

Bayram tatilinde eglence merkezine gelen Arda Gülsen, “Nefes kesene bindim. Gerçekten de nefesi kesiyormus. Eglenceliydi” dedi. Eli ayaginin titredigini belirten Berkcan Ayar ise herkese eglence merkezine gelmeyi tavsiye ettigini söyledi.

Eglence merkezine Adana’dan geldigini belirten Deniz Çetin, “Ailemle geldim. Bayram tatilinde Istanbul’a gelenler bence buraya mutlaka ugramali. Burasi güvenli ve gayet temiz bir yer” açiklamasi yapti.

“ESKI BAYRAM KAPASITELERINE ULASIYORUZ”

‘Nerede o eski bayramlar’ denilen eglence anlayisinin geri geldigini vurgulayan Park Direktörü Tankut Tonger, “Çok mutluyuz. Saha ve zeminimiz eglenceye uygun. Yüzde 50 kapasite ile çalisiyoruz. Özellikle hijyene çok önem veriyoruz. Bizim için en hassas konulardan biri bu. Oyuncaklarimizin giris ve çikisinda dezenfektan bulunmakta. Geçen Kurban Bayramlariyla ayni kapasiteye ulastik sayilir. Geçmis bayramlardaki benzer rakamlari görüyoruz. Pandemiyi mental olarak geride biraktigimizi söyleyebiliriz. Aileler ve çocuklar buraya gelip eglenebilir” diye konustu.

Isfanbul Tema Park’ta tüm yas gruplarina hitap eden 30’a yakin eglence ünitesi bulunuyor. Bunlarin arasinda 3 saniyede 110 kilometre hiza çikan dünyanin en iyi 4’üncü Roller Coasteri ‘Nefeskesen’, Istanbul’un Fethi’ni insansi robotlarla anlatan ‘Fatih’in Rüyasi’, ‘Adalet Kulesi’, ‘Viking’ ve ‘King Kong’ gibi üniteler yer aliyor.


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °